Critică..păreri...comentarii..etc...

Autor: Unactorgrabit, (18/02/2009 - 23:48)

Am observat "că critica" supăra,am primit mesaje, mai in privat ,mai in direct ...pe această temă...De ce supara...? Poate răspund şi suparăcioşii...!

• 45 commentarii

Comentarii (45)

A scris star77 la 19/02/2009 - 09:27:05

Of, Dane, pentru mine e onoare cand intra cineva (de nivelul tau), citeste si-mi comenteaza versurile... Tu pierzi din timpul personal, si inca mai primesti mesaje care te trimit "undeva"... Se vede ca nu te-ai prins cu moda de pe portal... Vrei un sfat util? Alege versurile care merita a fi comentate, acolo si vino cu o parere obiectiva. Fii sigur, lumea o sa se bucure de atentia ta si o sa-ti multumeasca din suflet pentru comentariile lasate. Sper ca ti-am ridicat putin moralul. Bafta multa!

A scris fenixonu la 19/02/2009 - 12:51:47

Maestre nu te supara!!!Sunt copiii tai Doamne!!! Atunci critica-ma doar pe mine!!! Doar,daca ai ce critica!!! Ca ma rog sunt bolnav si eu de Fudulie!!!

A scris hellotoall la 19/02/2009 - 15:35:29

mai stiu. deseori dl. Unactorgrabit nimereste tinta...

A scris ianu_raul la 19/02/2009 - 23:30:39

imi pare rau daca am suparat pe cineva...inclusiv domnul actorgrabit...
stiu...ma port ca un porc..dar cum altfel?...
si..astfel..imi cer public iertare de la cei suparati de persoana mea...
ma stradui sa mai tac...
multumesc anticipat...

A scris corinush la 21/02/2009 - 20:52:21

Unactorgrabit, am mai scris, mai scriu: comantariile tale sunt adevărate opere de artă. Incomparabile cu multe rânduri ce se scriu aici.
Ai toată admiraţia mea. Personal, mă bucură mult comentariile tale. Pentru că ştiu că mă aşteaptă ceva de excepţie. Şi pentru că părerea ta este una din cele care contează. Deci, jos palaria!

A scris AlyMer la 28/02/2009 - 22:34:45

Te inviti si pe la mine

A scris tatty la 07/03/2009 - 19:05:31

eu cred ca critica e binevenita la persoanele ce stiu s-o accepte ....ar fi o prostie ca critica sa impuna pe cineva sa nu mai scrie...comentariile sint acceptate de toti,dar nu e atit de usor a le scrie cind versurile nu-ti ating acea coarda ascunsa ce-ti da impulsul de a scrie:)....in fine depinde de noi ce cind sa acceptam si ce critici sa luam in consideratie...

A scris Nocturnia la 21/03/2009 - 14:25:59

Comentariile dor, dar duc spre ceva mai bun...ne aratati greselile si le stergem, iar pe urma facem alte poezii, mai bune, numai ca nu toti aveti dreptate. Multumesc tuturor criticilor!!! Alte pareri mai sunt spuse si din invidie....

A scris Unactorgrabit la 11/05/2009 - 20:11:38

Am aflat ca Nocturnia este aceiasi persoana cu VenusD....comparati va rog ce spune Nocturnia mai sus cu ce spune VenusD in acest comentariu,ca raspuns la un comentariu al meu la o poezie ce ii apartine lui Fenixonu...:"De-ati putea observa cata aroganta exista in actor...Mie mi se par commenturile lui niste aberatii, care nu fac decat sa arata ca se da mare ca stie mai multe!! Cred ca se simte bine ca PROBABIL este mai inteligent decat altii."
Care este adevărata ta faţă Venus-Nocturnia....???

A scris VenusD la 11/05/2009 - 21:43:22

Sunt copil, domnule. Nu bagati in seama tot ce spun, mai ales ca uneori spun totul din negandire. Adevarata mea fata? Nici eu nu ma cunosc. Mai am de invatat!!!!!! In plus, sunt in timpul adolescentei, nu?

A scris VenusD la 11/05/2009 - 22:00:24

Daca ati izbucnit asa, atunci de ce nu cereti sa ma dea afara? Ar fi cel mai bine si chiar nu m-as mai intoarce, pentru placul d-ra. La scoala pe care ati facut-o si se si vede, nu cred ca ati fi bagat in seama un copil, pt ca nu prea conteaza spusele mele. Nu va simtiti jignit. Pentru oricine s-a simtit jignit in legatura cu mine, cer iertare...Si nu cer iertare pentru ca mi s-a facut frica sau ceva de genu', ci pentru ca mai am bun simt, domnule actor grabit! Si in ultimul rand, tre sa remarc ca astazi ma cam zvacaie capul ca sa mai gandesc cat de cat normal. Comentariile d-ra sunt extraordinare din pct de vedere cultural si sentimental, doar ca atunci cand vreti sa spuneti ca o poezie e proasta sau ceva de genu', sunteti putin dur. Sau sunt eu prea naiva?

A scris Unactorgrabit la 12/05/2009 - 13:44:52

si cand spun ca o poezie imi place cum sunt...?

A scris VenusD la 12/05/2009 - 17:07:25

Nu am nimic de comentat. Sunteti doar potrivit pentru asa ceva. Nu-mi place sa-mi fac prea multe pareri. Nu va asteptati de la prea multe complimente frumoase, ca nu-mi prea plac...daca ar fi sa spun ceva referitor la comentariile d-ra de apreciere, pot spune ca nu am nimic impotriva, mai ales ca ele sunt facute cu multa carte. Si ca sa stiti ce gandesc cu adevarat, cred ca imi plac mai mult comentariile mai dure, cel putin mie imi dau ambitie. Numai ca mie nu-mi place sa vad la altcineva critici putin mai dure...asa-s eu..sar in aparare.

A scris fenixonu la 12/05/2009 - 19:30:16

Asta am inteles-o eu tare de mult!!!În apărare!!!

A scris fenixonu la 12/05/2009 - 19:43:26

Maestre e un copil nevinovat!!!Și copii suntem multi aici!!!

A scris VenusD la 12/05/2009 - 21:21:32

Multumesc, domnule Felix, si ca intotdeauna, tatic!! Dar ce pot face eu, fiind copil? Caci lumea nu observa ca spun din negandite cele rele, doar pentru ca sunt copil. Macar de eram om mare sa fiu constienta din prima de ce-am spus...

A scris VenusD la 12/05/2009 - 21:49:16

Mdea...singura mea greseala si intriga, a fost ca nu m-am limitat doar la poezie cand am comentat, si ca mi-a pasat daca cel ce a fost criticat a fost jignit. Ar trebui sa ma mai controlez, dar eu sunt prea naiva.

A scris VenusD la 14/05/2009 - 20:17:29

Si totusi sunteti bravo, domnule actor. Adio! Spre binele d-ra, ca sa nu mai perturb linistea cu "bunul meu simt", voi parasi acest site si asa cum am mai spus, nu ma voi mai intoarce..spre binele tuturor.

A scris Unactorgrabit la 14/05/2009 - 21:45:00

mah copile eu nu am nimic personal cu tine...faci cum crezi.

A scris Rufanda la 15/05/2009 - 14:06:03

Lume!!!!!!!!!hAI ,BRE AS NU MAI FIM ATIT DE FATARNICI!!!!!!!!kiar va rog!!!!!!!!!!
Toti sunt de acord cu critika!!!Toti!Dar inceraca sa spui ka "nu-i bine,stii ar trebiu sa mai revezi" si iti versi zopi in kap!Nu aduk nume aici dar cred ac se recunosc mai multi in postura de "varsatori"...Plus la asta...toate comneturile de aici suna de cekle mai multe ori ka un skimb de favoruri ieftine!!!!!!!!Ast fara sa ne ascundem dupa degete!
E timpul sa fim mai sinceri!

Pentru a lăsa comentarii este nevoie să te autentifici. Nu ai cont? Deschide unul!