Increderea

Autor: Nocturnia, (22/03/2009 - 09:00)

Cine credeti ca va tradeaza mai mult? apropiatii sau dusmanii?
Eu cred ca apropiatii: ei joaca teatru, si, pe urma afli cum esti tu in ochii lor, dar dusmanii macar iti spun in fata!!!...

• 8 commentarii

Comentarii (8)

A scris fenixonu la 22/03/2009 - 09:51:07

Ei bine la ai d-re ani si eu meditam ...Insa de ce sa nu fim sinceri...Nimeni in viata asta nu joaca teatru...Nu toti pot fi Actori!!!Da nici nu e nevoie...Toti sunt sinceri!!!Ei considera ca o fac din suflet...Si gresesc...Unii au tarie de caracter si o spun dierct in fata...Altii si ei nu sunt vinovati( asa i-a creat Domnul)sunt timizi si tac...Da 5% din toti sunt oameni care sunt bolnavi...Dar...Iaras...Nu sunt ei vinovati...Dar sa fim sinceri pana la capat..Doar dragostea lecuieste si un bolnav...E dovedit ...Povestirea Marelui Suksin...Cand bunica era pe pat de plecare si fiica ei moare in accident...Bunica se scoala caci raman nepotii...Dragostea de Om...E clar si ca de Dumnezeu doar el intruchipeaza Dragostea de Om...

A scris tatty la 23/03/2009 - 00:48:45

depinde cine crezi tu ca iti sint"apropiati"....eu cred ca in viata fiecare persoana tradeaza poate intenzionat(mai rar),sau poate fara a gindi ca raneste pe cineva...apoi unele se uita,altele se iarta....dupa... totul incepe de la inceput..incredere,sperante,iluzii...e legea firii....

A scris hellotoall la 25/03/2009 - 08:12:11

apropiatii. dusmanii nu te pot trada, pentru ca nu-s linga tine...

A scris CORYNA la 25/03/2009 - 22:05:05

noi toti jucam teatru findca viata ne ofera o scena schimbindu-i decoru in fiecare zi....si totusi ne tradeaza prietenii pentru ca in ei avem incredere:nu in dusmani.

A scris Nocturnia la 26/03/2009 - 18:27:58

Ai dreptate, Coryna!!!

A scris AlyMer la 27/03/2009 - 21:11:12

Sint de acord cu fenixonu...as spune si altele ,dar acum mi-e lene

A scris maricika la 21/11/2009 - 13:58:05

e o problema delicata.....
ambii pot sa te tradeze.....

A scris lusi la 25/04/2010 - 16:08:00

Primul trădător este în noi, apoi ceilalţi îşi aşteaptă rândul sau timpul.
Aşa cum oamenii proşti sau urâţi nu au duşmani, cel care nu a fost trădat niciodată nu merită invidia nimănui

Pentru a lăsa comentarii este nevoie să te autentifici. Nu ai cont? Deschide unul!