Unde este Castorul....?

Autor: Unactorgrabit, (23/03/2009 - 12:12)

Spuneti-mi va rog de ce a disparut de pe site un baiat cu potentialul lui,consider asta o pierdere mare....cine stie il rog sa imi explice de ce a fost banat....altii care scriu tampenii de tot "rahatul" exista fara probleme ( nu doresc sa fie banata acea persoana)....castor dadea gust site-ului...pacat...

• 17 commentarii

Comentarii (17)

A scris Unactorgrabit la 23/03/2009 - 12:19:34

acest site fara oameni de valoare risca sa cada in derizoriu...vom citi numai creatii de genul...:
"foaie verde si-o lalea
sa-mi bag mana ...la curea
si cureaua este lata
sa mi-o bag inca o data....."

A scris star77 la 23/03/2009 - 21:06:01

Unactorgrabit, nea' Castor a fost banat pentru o poezie cu continut necenzurat... Versurile au fost o revolta la faptul ca un alt utilizator foarte talentat a fost banat anterior pentru folosirea unui cuvant indecent. In rezultat, am ramas si fara Castor, si fara Widow. Cred ca am sa scriu si eu ceva de genul asta, poate m-or lichida si pe mine, ca m-am tot saturat sa inghit toate "creatiile" care sunt incurajate pe site. Mai bine flamanda, decat sa mananc tot ce cade pe aici...

A scris Nocturnia la 23/03/2009 - 22:21:10

Ah! Bine.. Nu o să mai scriu nimic...Am fost bună de nimic şi aşa o să rămân(o nou venită)

A scris Administrator la 23/03/2009 - 23:08:44

Widow a fost banat(ă) pentru cuvinte necenzurate. După aceasta a fost restabilită (la rugămintea utilizatorilor), dar apoi s-a cerut iarăşi banat(ă).

Castorul prin "creaţia" ceea a încălcat mai multe prevederi ale regulamentului, deci a fost banat şi el.

A scris Unactorgrabit la 23/03/2009 - 23:38:22

administrator....sincer ca om (nu stiu daca esti om de litere) ce te intereseaza ...cantitatea sau calitatea...?

A scris ianu_raul la 24/03/2009 - 01:41:08

bine fratilor... hai si-om scrie tot ce ne iese din gura...
se primeste piata de babe batrine...regula regula este...
daca vi-i totuna...faceti un site cu denumirea prostii.md...sau faceti o asociatie a jargonistilor!!!
ginditi un pik !!!...mai sint si copii pe site...

A scris star77 la 24/03/2009 - 08:44:57

Si cand se scriu bancuri cu chilotii cuiva insirati pe sfoara, de ce dracu nu este banata persoana in cauza, domn' adminstrator? Ca doar v-am atentionat asupra faptului? Sau bancurile cu chilotii nu incalca prevederile regulamentului si nu transforma portalul intr-o gunoiste???

A scris Unactorgrabit la 24/03/2009 - 10:09:05

Starr77 ai perfecta dreptate,dar nu ma mai mira nimic...suntem experti in a ne ucide valorile prin marginalizarea lor....Castor era o valoare si voi sustine acest lucru in continuare chiar daca el a incalcat o regula....de aceea propun schimbarea regulilor printr-o pedepsire temporara de o luna,doua....si daca persoana recidiveaza atunci merita o banare definitiva...toti avem dreptul la inca o sansa ,asa este uman...
ianu raul de acord cu tine dar sunt poezii pe site atat de jalnice incat as prefera sa citesc o injuratura pusa frumos in context decat ineptiile de gradinita scrise de oameni maturi...si nu numai,.oricum aici se scrie tot ce ne iese pe gura si dureros este ca se incurajeaza asta sub acoperamantul ideii de trairi frumoase....pe mine nu mai intereseaza trairile individuale decat daca ele sunt asternute ca valoare de poezie... smiorcaieli patetice nu au de-a face cu poezia...daca aveti sufletul incarcat de suferinte ,iubiri neimpartasite ...etc mai bine vorbiti cu un popa,observ ca acest site se numeste poezie.md si nu spovedanie.md....bineinteles ca admit ca fiiecare poate scrie ce vrea dar devin suparaciosi pana la extrem daca cineva are curajul sa spuna verde in fata ce gandeste ...despre creatia lor....

A scris Nocturnia la 24/03/2009 - 15:47:23

Sunt noua, dar totusi am citit cateva poezii de-ale domnului castor. Dansul era o valoare, este si va ramane...Eu deja m-am hotarat: decat sa pun banalitati de-ale mele pe site, mai bine ma retrag..Si asa ar trebui sa faca toti cei care nu-s in stare de-o poezie...Eu tot timpul am facut dupa cum au spus altii, asa ca...doar foaia si stiloul vor sti de poezia mea...

A scris star77 la 24/03/2009 - 16:22:18

Nocturnia, nu e cazul sa fii radicala si sa te retragi. Mai bine ia si insista asupra lecturii, lucreaza asupra ta si perfectioneaza-te.

A scris cavalerul_verde la 24/03/2009 - 16:47:32

"Ce e mult, nu e si bun". Prea multi "poeţaşi" au la noi "mîncărimea scrisului", vba domnului A. Codru.
Regret că în cele cîteva luni de existenţă, portalul a devenit ce a devenit. Avem aici din plin de toate, aberaţii, smiorcăieli, lamentaţii puerile, chiar texte pentru manele , etc.
Personal nu mai am acel viu interes de a urmări activitatea pe portal decît cînd sunt anunţat sau într-un mod fugitiv, urmărind doar creaţiile colegilor pe care îi prefer.
Cît priveşte "izgonirea" bravului Castor, o cataloghez ca un mic act de jertfă a dumnealui, care a ales să înfrunte "sistemul" în numele unei idei (cu care suntem de acord multi de aici).
Consider că în viitorul foarte apropiat, acest portal va suferi o schimbare radicală. Direcţia o va hotărî administraţia.

A scris Unactorgrabit la 24/03/2009 - 20:01:27

Nocturnia ..star77 are perfecta dreptate...tu ai bunul simt sa fii nemultumita de ceea ce ai scris,atata timp cat tu esti criticul tau inseamna ca merita sa continui...sfatul meu este sa insisti in a scrie si sa ajungi sa fii mandra de ceea ce scrii....gandesti constructiv si ai un mare avantaj fata de altii...mult succes in continuare.

A scris hellotoall la 25/03/2009 - 08:10:56

principalul e cenzura...
dar, ar fi bine sa-i scoateti ban-ul...

A scris Nocturnia la 25/03/2009 - 10:04:10

Un actor grabit, star77, multumesc!

A scris star77 la 30/03/2009 - 09:55:56

Si? Aici s-a oprit discutia ref la Castor?

A scris Nocturnia la 31/03/2009 - 23:11:55

NU! Sigur ca nu se termina aici!! Dar putem sa ne mai rugam de administrator?

A scris hellotoall la 01/04/2009 - 15:36:34

I-ul ROG!!!

Pentru a lăsa comentarii este nevoie să te autentifici. Nu ai cont? Deschide unul!