NOI!!!

Autor: ianu_raul, (11/05/2009 - 08:19)

care era ideea adevarata a acestui portal???.... poate imi raspunde cineva?...
ce-am fost si ce-am devenit...?
rusine...rusine...rusine!!!

• 16 commentarii

Comentarii (16)

A scris Administrator la 11/05/2009 - 08:59:19

Care e problema?

A scris cavalerul_verde la 11/05/2009 - 10:26:24

ce e cu portalul?
:)

A scris VenusD la 11/05/2009 - 16:24:11

ianu raul, recunosc ca sunt multe poezii care imi dau dureri de cap. Cand am venit aici prima data, era atat de bine si pluteam de liniste, dar intre timp, s-au simtit multi nevoiti sa ia niste versuri la intamplare si sa le posteze, astfel schimbandu-se totul intr-o harababura. Si astfel, toata lumea s-a facut de gheata..Numai domnul fenixonu, mai simte cat de cat, armonia site-ului, suportand(nu stiu cum) toate "poeziile".

Cu respect,
Nocturnia.

A scris hellotoall la 12/05/2009 - 19:53:27

imi place...
tat ii ghine si-i cald in beshi...
doar ca nu-mi plac desteptii ce comenteaza de parca-s nu stiu cine, aristotelii... x(

A scris Black_dahlia la 13/05/2009 - 23:37:46

Si care-i problema?
Acuma este poezie tata!(Si MULTA!)
Ai de unde alege...uniku' lucru bun.
Nu-mi place ritmul in care lumea posteaza...cite 2 pagini de acelasi autor...sa fim seriosi.. citeste cineva? :D

A scris ianu_raul la 14/05/2009 - 12:07:13

are cineva vreo idee?...

A scris corinush la 15/05/2009 - 11:54:14

Eu cred că ăsta e site de aberaţii în cea mai mare parte, de lucruri de duzină date în exploatare ca la incubator.

Mai sunt o mână de oameni valoroşi pe aici, care nu ştiu cum de încă nu s-au sufocat de prostie.

În rest, scrieţi dragilor POEŢI, scrieţi

A scris Rufanda la 15/05/2009 - 13:58:42

........Lukru de duzina dupa kum spunea Kolega(!);) SI MAI MULT ....RAMINE DE VAZUT!fAZA KU O PAGIIAN DE ACELASI AUTOR....rUPE RAU!!!!!!!
Administratia portalului...De ce nu se face un katalog de acutare al autorilor.Pina gasesc o poezie de un autor anumi8t....imi scuip sufletul!Zau asa!!!!!!!!

A scris hellotoall la 17/05/2009 - 12:36:36

rufanda, tu invata-le pe de rost... :P

A scris fenixonu la 17/05/2009 - 17:43:13

D-le Ruf...E simplu de tot...Inscriel pe cel preferat in prieteni si apoi n-ai probleme!!!

A scris Rufanda la 17/05/2009 - 21:57:50

Daca ar mai si functiona kesti asata.......ar fi extra.......

A scris bodleu1952 la 23/05/2009 - 11:54:24

...O bună parte din cei ce publică aşteaptă un asalt de comentarii ... de altă parte ce tot publică şi tot aşteaptă.
Sânt lucruri evidente, cine nu mă crede, citiţi atent temele din forum şi conţinutul lor.
O altă parte se cred stele noi pe care nimeni nu le observă şi deci nu sânt apreciate la justa valoare.
Există şi o altă categorie care mai publică şi pentru suflet fără aşi propune ce număr de pagini ,,trebuie" să publice pe săptămână, lună, etc...
Plus la toate fiecare din noi are (într-o măsură mai mare sau mai mică) propriul orgoliu care uneori o ia asupra raţiunii şi ... bunului simţ.
Cred că aceasta e ,,boala" portalului, dar e ceva firesc, nu trebuie să fim prea impulsivi, dar nici să le răbdăm pe toate; uneori unii membri ai clubului ,,nasc" nişte comentarii de groază, se crează impresia că sau n-au citit şi înţeles, sau vor să nu mai scrie respectivul... Aşa a fost, aşa este şi destul de mult aşa va fi.
Să continuăm deci să activăm fiind ferm convinşi fiecare din noi că ştim SĂ FIM PERSONALITĂŢI!
SUCCESE LA TOŢI!

A scris fenixonu la 23/05/2009 - 12:25:27

Cititi si invatati - Vorbeste Intelepciunea!!!Bravo Bod!!!

A scris Aalina la 03/07/2009 - 22:15:36

1.eu cred ca fiecare are dreptul sa fie pe site cand vrea,cat vrea si sa scrie ce-si doreste inima...
2.fiecare este liber sa citeasca sau sa nu citeasca poeziile utilizatorilor acestui site..
3.nimeni nu este obligat sa placa sau sa nu placa creatia fiecaruia..
4.s-a nascut cineva poet??!nu....cred ca v-ar fi mai placut si comod daca ati face asa "iti place o poezie...o citesti si daca doresti poti sa lasi comentarii..daca nu iti place si chiar te deranjeaza pai alege alt autor,poezie si citeste,bucura ochiul cu ceea ce iti place..." buna idee..
5.apreciez toti autorii acestui site,dar las comentarii doar preferatilor mei...;)
Succese la toti...si un weekend cat mai placut...

A scris star77 la 08/07/2009 - 10:51:43

Eu imi rezerv dreptul sa tac...

A scris igogo4ika la 14/08/2009 - 23:55:19

mda interesant la voi aici......sint de acord cu majoritatea din cei ce au scris aici,,,asta znacit c eu nu treu amu s ma chinui sscriu shi eu ceva,,,,tipa nu am scris nimik
sanatate la toti..... !!!

Pentru a lăsa comentarii este nevoie să te autentifici. Nu ai cont? Deschide unul!