Vulgarismul e la el acasa?

Autor: Dinu, (08/08/2009 - 20:10)

Am citit recent aici niste randuri(poate cineva le considera "versuri"), ce contin text(posibil si idee) putin zis vulgar.Lipsa de cultura isi are lacasul pe alte site-uri, sunt multe, prea multe.Ce-i, ce nu o au ar fi bine sa o caute.Altfel ne trezim, ca acceptam maine si prostia cu toate surorile ei aici, alungand bunul simt.Ce parere aveti?

• 28 commentarii

Comentarii (28)

A scris ianu_raul la 09/08/2009 - 11:32:55

corect...logik

A scris hellotoall la 09/08/2009 - 12:42:10

simt ca aici e ceva despre mine...
ok dar... poate si te spinzuri pentru a nu vedea tot vulgarismul si surorile prositei pe afara?

e fara sens...
stii, arta - e o oglinda a realitatii in care exista...

A scris Dinu la 09/08/2009 - 17:00:51

"simt ca aici e ceva despre mine...
ok dar...
stii, arta - e o oglinda a realitatii in care exista..."

Macar pentru ultima afirmatie esti de lauda!
Ramane doar sa cautam Arta, desi pe drum mai gasim si "pierle" ,ce nu au nimic comun cu Ea.
Multa inspiratie si succese creatorilor (si cautatorilor) de Arta.

Adaugă comentariuAutentificat ca Dinu | Eşti altcineva? logout

A scris hellotoall la 10/08/2009 - 22:59:02

dar de ce vulgarismul, asa cum apare el in versuri - nu-l poti numi arta?

A scris Black_dahlia la 12/08/2009 - 18:44:54

@ hellotoall ----->wow... nu , WOW!

Deceptia o sa-ti fie mare... nu tot ceea ce-ti trece tie prin cap , (inclusiv vulgarismul de pe strazi) e arta, el e o dovada a inculturii, prostimii, avem destule din timpeniile astea in realitate..exact ce ne lipsea: sa le transgresam in poezii si sa le numim ARTA! Genial!

Mda... definitia artei trebuie revizuita urgent!

A scris bodleu1952 la 13/08/2009 - 11:42:53

... Dorinţa de autoafirmare deseori întrece omenescul din personalitate... Nu vreau să mă refer la nume concrete, dar se creează impresia că unii...oameni au o ură neânţeleasă pe cei din jurul lor care pot face ceva ce nu pot ei.... Aceasta nu e o tragedie; sânt alte domenii unde domniile lor se pot dovedi jeniali...Cu adevărat se face greu pe suflet când persoane în floarea vârstei îşi permit să huiduească pe portal .... Oare nu înţeleg că nu câştigă nimic??? Teama??? Nu o să fie nici odată... Intimidarea???? Prostie
Toţi oamenii comit greşeli, dar nici un OM nu are dreptul să degenereze într-o brută şi să prezinte acest lucru ca o realitate care trebuie slăvită....
E realitate, dar tristă...
Îmi dau perfect de bine seama că după acest comentariu o să apară următoarea cascadă de furie şi injurii... Nu mă deranjează dearece fiecare poate prezenta doar ce are de prezentat...

A scris Dinu la 13/08/2009 - 12:27:22

Departe de mine gandul, ca cineva doreste sa capete astfel un soi de popularitate, obtinand contrariul de fapt.
Gresim cu totii fie, ca in ce facem, gandim sau scriem.Unii mai invata din greseli.Sa invatam cu totii.E un pas inainte.Si nu e gresit.Inspiratie tuturor doritori de frumos si smerite slugi a penitei.

A scris hellotoall la 13/08/2009 - 14:47:08

n-am inteles, dahlia, mai zi ca eu in versuri proslavesc vulgarismuld e pe strazi!
eu il arat tot oamenilor, pentru ca sa vada cum ceea ce fac ei strica arta...
iar lumea din jur e cel mai prfect ce poate fi...

A scris hellotoall la 13/08/2009 - 14:47:56

bodleu, imi pare ce in comentariul Dvs. a aparut critica la toti, nu numai la mine...

A scris Dinu la 13/08/2009 - 22:22:42

Si critica e binevenita...Nu suntem perfecti. Dar putem fi macar atenti.Si daca cuvantul e o forta...sa o manuim cu multa gandire.

A scris maricikamc la 11/09/2009 - 21:57:20

cel mai bine fara vulgarism.....sa incerkam si noi sa ne ridikam gradul de cultura.........

A scris Rufanda la 12/09/2009 - 15:23:10

Totul e bun akolo unde este lok de acest "tot"....Vulgarismul poate fi si un paratrasnet p/u alte vulgarisme dar poate servi si ka substrat al inkulturii,nimeni nu neaga asat.Drept exemplu recomand tuturor sa lectureze cartile lui Sandu Vakulovski:"Pizdet", "Letopizdet-Cactusi aaalbi p/u iubita mea", "Bong".Cititi si veti gasi o lume intesata de vulgarisme ,dupa kum le spuneti,dar sub care se ascunde o lume a durerii, a decadentei noastre ,a sperantelot risipite si viselor destramate,innoroiate de catre noi insine si sociaetatea care ne modeleaza si ne invata sa dam din koate kiar si akolo unde nu mai e cazul....
Ar mai si Pavel Paduraru de la editorialul "Timpul" cu a sa carte "Karlik"...
In acest sens foarte la tema ar fi cuvintele lui A.Plesu din Minima moralia(cer scuze daca nu reproduk cu exactitate dat fiind faptul ka o fac din memorie):"Kumintenia poate fi un Damasc al intelepciunii dar si o imensa mediokritate..."

A scris fenixonu la 13/09/2009 - 09:04:26

Uf mai frate mai...Mediocrii se vad pe de asupra...Nu e necesar sa le scrii Versuri Piparate!!!

A scris Rufanda la 14/09/2009 - 11:25:40

Mai "frate"....Kiar daca scrii o poezie mai piparata nu inseamna ca o scrii p/u cineva anume!Incearca sa prinzi ideea mesajelor(atit de pe forum kit si din poezii...)...:):):)

A scris fenixonu la 14/09/2009 - 17:28:11

Ruf...Ideia e ca nu te fa mort in popusoi cu sacul plin...

A scris Rufanda la 15/09/2009 - 14:35:46

Nu stiu daca ai inteles singur ce ai vrut sa spui prin mes tau anterior....Dar ,ma rog....Ar fi bine sa revezi poeziile tale ca sa-ti dai seama ka sunt mult mai piparate(ka sa nu zik agramate) decit ceea ce pretinzi tu a fi piparat....
Dar mi se pare ac devii agresiv....Vaai!!!!!Nu se poate!Kiar dumneata ,Fenixonu,sa faci una ka asta?Unde sunt amabilitatile ieftine de kindva??/S-iepuizat kumva stokul??///Ahhh!Ce pacat!Ha-ha-ha!!!!!!:):):):)

A scris fenixonu la 15/09/2009 - 17:11:11

Pai frate n-ai inteles...Doar am scris despre Mine si Operele mele nemuritoare!!!

A scris Rufanda la 15/09/2009 - 22:25:54

Et bien...Si?????Kare-i legatura pina la urma???Vei fi vorbind tu in sarade dar fa-o astfel ka makar tu sa intelegi care-i firul.....:):):)

A scris fenixonu la 16/09/2009 - 07:18:30

Mai da tare de cap esti Frate...Primul care a inceput sa scrie piparat am fost eu!!!Ha-ha-ha...!!!

A scris Rufanda la 17/09/2009 - 00:08:44

Waw!...Mda.....Nu mai incerc sa te contrazik....Nu are nici un rost....Esti kampion la autobulversari....Succese in kontinuare in sfera respectivei okupatii....

Pentru a lăsa comentarii este nevoie să te autentifici. Nu ai cont? Deschide unul!