Administrator sau manelist?????

Autor: Rufanda, (21/09/2009 - 19:57)

Unde esti akum dom'le Admin?De ce nu ei atitudine in cazul poeziei ku kiloti?????Oare asemenea "kreatii"isi au lokul aici kind adevaratele persoane care posteaza ceva kalitativ sint blokate????
Inka nu am uitat kazul Widow....A fost blokat kontul ei doar p/u ka a folosit kuvinte "obscene"....Si nu e numai kazul ei....Dar oare manelele astea ku kiloti spalati in publik merita sa activeze mai departe?????Daca astea iti sunt preferintele,Admin,nu esti decit un manelist ratat!!!!!!!!!Huiooooooo!!!!!!!!!

• 9 commentarii

Comentarii (9)

A scris fenixonu la 21/09/2009 - 21:07:39

Iata aici nu sunt cu d-ra de acord!!!Mergeti va rog pe la sate...Pe la piete...Si ve-ti vedea Chilotii!!!Lasati Kabinetul si Monitorul pentru un pic...

A scris Rufanda la 21/09/2009 - 22:37:51

Vad ca la kiloti te pricepi f bine...Stii toate lokurile unde se komercializeaza.....Mai ramine sa faci deosebire intre poezie si manele.....

A scris fenixonu la 21/09/2009 - 22:53:00

Daca trecem la serios...Atunci poezia tace...

A scris Administrator la 22/09/2009 - 09:59:49

@Rufanda: nu e cazul să-ţi dau explicaţii sau informaţii despre "preferinţele" mele.

Faptul că dumneata consideri o poezie bună sau rea nu înseamnă nimic pentru mine cât şi pentru mulţi alţii: câţi oameni atâtea păreri.

Iar faza cu "sau faci cum spun eu sau eşti XXX" e prea infantilă ca măcar să te iau în serios. Sorry, dar eşti un ipocrit, în viziunea mea. Şi-ţi spun aceasta aici în public, deoarece tu ai început spălatul rufelor în faţa vecinilor, nu eu.

A scris Rufanda la 22/09/2009 - 15:03:06

Daca vine vorba de preferinte....Atunci nu vad necesitatea sa blokezi kreatiile in kare se folosesc kuvinte care te deranjeaza pe tine!!!!!Aha....?????????

A scris hellotoall la 22/09/2009 - 15:16:25

poate el in creatii vede arta, dar nu cuvinte?
cum unii...

A scris Dinu la 22/09/2009 - 23:46:20

Mai aveti timp, rabdare si pentru acest soi de "discutii"?
Incheiati un armistitiu, oamenilor!

A scris ianu_raul la 26/09/2009 - 15:02:41

va rog mult tacere...si dreptul la propria dorinta de publica ceea ce este in sufletul omului...daca ceva inpotriva admin-ului te rog sa creezi un portal in care sa-ti postezi propriile dorinte, poezii, comentarii...cuvinte...si asa mai departe...!!!
plecaciuni...

A scris hellotoall la 26/09/2009 - 17:01:16

ianu, intelege-l pe dl. Rufanda...
pe dinsul il [cenzurat] la cap invatatura care ii pare a fi ceva maret...

Pentru a lăsa comentarii este nevoie să te autentifici. Nu ai cont? Deschide unul!