ANUNŢ IMPORTANT!

Autor: Administrator, (30/09/2009 - 22:33)

Dragi utilizatori,

Au trecut 13 luni de la înfiinţarea Portalului Literar Poezii.md, timp în care pe portal au fost publicate peste 5500 de poezii şi peste 17000 de comentarii.

În ultimele luni am primit mai multe sugestii, propuneri şi chiar critici la adresa mea (şi a portalului în general). Astfel, după mai multe meditaţii la temă, am ajuns la o răscruce de drumuri.

În faţa mea acum sunt 2 alegeri:

1. Să rămână site-ul tot aşa cum a fost şi în ultimele câteva luni: cu puţină moderare şi practic fără modernizări. În timpul apropiat nu se prevede timp liber pentru a îmbunătăţi site-ul.

2. Să implementez nişte schimbări foarte radicale, schimbări în urma cărora site-ul curent ar dispărea în întregime. Conţinutul poate şi va fi păstrat într-un careva mod, dar site-ul nu va mai fi aşa cum este acum.
Însă, în urma acestei schimbări, voi, utilizatorii, veţi avea cu mult mai multă libertate şi mult mai multe "instrumente" pentru a vă promova.

Nu pot oferi mai multe detalii despre această schimbare radicală, însă după o discuţie cu un utilizator (nu spun dacă este "el" sau "ea) respectat aici, am înţeles că ar fi o schimbare foarte binevenită.

Poezii.md există doar datorită utilizatorilor săi. De aceea nu doresc să iau decizia singur, fără a vă consulta opiniile.

Doresc să aud părerile voastre: Ce facem mai departe?

• 101 commentarii

Comentarii (101)

A scris lupusvetlana09 la 30/09/2009 - 22:56:38

schimbările spre bine sunt mereu binevenite

A scris Administrator la 30/09/2009 - 23:44:43

Doresc să concretizez: în cazul #2 informaţia de pe site va mai fi accesibilă câteva luni, astfel veţi avea timp să salvaţi poeziile care au fost publicate aici până acum.

A scris fenixonu la 01/10/2009 - 00:23:32

Toata splendoarea acestui Portal e in GENIALA SIMPLITATE!!!!Asta conteaza!!!Clar ca daca conteaza parerele noastre personale!!!Apoi mainele ,picioarele si parul din cap(ca am zice lumea inca ceva) sunt pentru a pastra Simplitatea Geniala!!!Si timpul v-a demonstra asta!!!!

A scris artemida la 01/10/2009 - 10:15:22

lasati totul asa s-ar putea adauga un dictionar de rime...in rest doar ideile bune..

A scris ianu_raul la 01/10/2009 - 11:54:58

citeva schimbari ar fi dstul de bune...in rest fenixonu are mare dreptate....totusi sint pt citeva schimbari, nu radicale...

A scris vikO la 01/10/2009 - 14:20:33

cred ca citeva schimbari ar fi destul de bune....dar nu chiar radicale....

A scris star77 la 01/10/2009 - 14:33:10

Daca schimbarile asigura pe viitor decenta si calitate, accesibilitate - PRO! Daca nu - nu vad rostul. Ma rog, adminul stie mai bine ca era de facut. Nu s-a mentionat care ar fi obiectivul schimbarilor?

A scris star77 la 01/10/2009 - 14:34:05

sorry - ce are de facut

A scris Administrator la 01/10/2009 - 14:42:03

@star77: schimbările asigură dreptul fiecărui autor de a face "curăţenie" în propria "ogradă".

Publicaţi ce doriţi, singuri moderaţi comentariile la creaţiile proprii, singuri aranjaţi poeziile în categorii, etc.

A scris Shurik la 01/10/2009 - 15:30:12

Eu spre exemplu doresc o clasificare a poeziilor dupa aprecierile utilizatorilor portalului, nu dupa cantitatea publicata a lor. Adica un top 10 de genul care exista cindva, era foarte util. in rest site-u asa cum este el e bunisor, dar daca schimbarile dupa parerea administratorului vor schima viziuni si lumi inspre bine sunt bine venite. numai ca nu inteleg de ce trebuie sa ne lipsim de el (site) citeva luni. Cit timp se lucreaza la cel nou asta vechi poate functiona, cind cel nou e gata hopa si schimbarea. Nu inteleg unde intervin aici greutatile?

A scris Administrator la 01/10/2009 - 17:01:40

@Shurik: de unde ai luat că site-ul nu va funcţiona câteva luni? Nu am spus aceasta nicăieri.

Dacă se va implementa #2, atunci site-ul nu va fi disponibil max 4-5 zile.

A scris Shurik la 01/10/2009 - 19:31:32

adica o saptamina si tot este mult dar deja e bine, atunci nu am inteles toata tevatura asta

A scris balaban la 01/10/2009 - 19:44:18

>>Administrator

Ar fi binevenite schimbarile, dar nu e deloc bine sa dispara toate aceste margaritare.
Cind infiintezi o biblioteca oare nu aduni pentru cititori o multime de carti, ori o propui fregventei cu rafturile goale?
Atunci cine are s-o fregventeze?
In al doilea rind fiecare biblioteca e o comoara, si ce daca e electronica,

A scris bodleu1952 la 01/10/2009 - 19:44:28

Dacă modernizarea nu face decât să ajute utilizatorul, e bine; dacă după modernizare nu se va mai vedea om cu om - e rău.

A scris maminineta la 01/10/2009 - 21:09:08

Mie imi place asa cum este,simplitatea lui ne da stabilitate.Cat m-am bucurat ca l-am gasit.

A scris fenixonu la 01/10/2009 - 21:59:35

Bravo mami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A scris hellotoall la 02/10/2009 - 09:43:19

Administrator
acest site ar trebui sa tamina... cine stie, poate doar ca de format ceva nou, mai mare!
nu doar pentru poeti, dar si pentyru alte tipuri de arta...

daca doriti sa aflati ce am in vedere, PM me...

A scris disident la 02/10/2009 - 10:32:23

mie imi place simplitatea lui de acum, dar cred ca niste modificari ar fi binevenite. Rugamintea mea ar fi sa nu schimbati fontul curent de pe site, care imi place la nebunie.

A scris AlyMer la 02/10/2009 - 19:15:15

Si mie imi place asa cum este, doar ca ar fi bine sa se obtina cumva o selectie din toata gramada asta pentru ca Portalul sa poata fi luat mai in serios, orice proces de lucru in toata evolutia sa trebuie sa mai puna ceva de o parte (ce e mai bun)sa aiba un exemplu, niste fruntasi daca vreti-- ma refer la creatii si nu autori...ar trebui sa se intre in top dupa calitate si nu cantitate, aceasta s-ar obtine cred in urma unui barem de notare (ex:voturi da/nu,ori altfel...)pe linga comentarii; in rest as fi bucuroasa sa ramina asa cum este.

A scris maricika la 02/10/2009 - 19:19:56

Eu kred ca doar citeva schimbari care sunt bune,dar nu radicale.....shi fara disparitia site-ului.....vă rog mult....
scrie-ne raspunsul in urma hotărîrii d.Administrator.....
Dar Nu Vreau Sa Dispara Portalul...

Pentru a lăsa comentarii este nevoie să te autentifici. Nu ai cont? Deschide unul!