ANUNŢ IMPORTANT!

Autor: Administrator, (30/09/2009 - 22:33)

Dragi utilizatori,

Au trecut 13 luni de la înfiinţarea Portalului Literar Poezii.md, timp în care pe portal au fost publicate peste 5500 de poezii şi peste 17000 de comentarii.

În ultimele luni am primit mai multe sugestii, propuneri şi chiar critici la adresa mea (şi a portalului în general). Astfel, după mai multe meditaţii la temă, am ajuns la o răscruce de drumuri.

În faţa mea acum sunt 2 alegeri:

1. Să rămână site-ul tot aşa cum a fost şi în ultimele câteva luni: cu puţină moderare şi practic fără modernizări. În timpul apropiat nu se prevede timp liber pentru a îmbunătăţi site-ul.

2. Să implementez nişte schimbări foarte radicale, schimbări în urma cărora site-ul curent ar dispărea în întregime. Conţinutul poate şi va fi păstrat într-un careva mod, dar site-ul nu va mai fi aşa cum este acum.
Însă, în urma acestei schimbări, voi, utilizatorii, veţi avea cu mult mai multă libertate şi mult mai multe "instrumente" pentru a vă promova.

Nu pot oferi mai multe detalii despre această schimbare radicală, însă după o discuţie cu un utilizator (nu spun dacă este "el" sau "ea) respectat aici, am înţeles că ar fi o schimbare foarte binevenită.

Poezii.md există doar datorită utilizatorilor săi. De aceea nu doresc să iau decizia singur, fără a vă consulta opiniile.

Doresc să aud părerile voastre: Ce facem mai departe?

• 102 commentarii

Comentarii (102)

A scris special4u la 23/11/2011 - 10:52:41

Cum reusesc sa.mi schimb adresa de mail? ptr ca atunci cand m.am inregistrat aveam o adresa care din pacate acum nu maieste valida. si vreau sa o schimb dar nu stiu cum. ma puteti ajuta cu un sfat in aceasta privinta? va multumesc.

A scris THGiovanni la 27/02/2012 - 21:55:23

sfatul meu este sa lasi asa site-ul ca mie imi place mult asa.

Pentru a lăsa comentarii este nevoie să te autentifici. Nu ai cont? Deschide unul!