Comentarii
Autor: terraback, (19/02/2010 - 15:31)
de când mişun pe aici , nu am văzut nici un comentariu, care ar avea haină de comentariu...
- 8 commentarii
Autentificare
Autor: terraback, (19/02/2010 - 15:31)
de când mişun pe aici , nu am văzut nici un comentariu, care ar avea haină de comentariu...
A scris terraback la 19/02/2010 - 15:33:00
mă întreb: chiar toate poeziile de pe aici sunt bune?, dacă e să judec după comentarii, da. toate sunt frumoase şi toate sunt bune...am impresia că lumea de pe aici nu ştie ce-i aia analiza unei poezii...
A scris cavalerul_verde la 20/02/2010 - 22:57:21
mai misuna dom'le, mai misuna... :) cele bune!
A scris hellotoall la 26/02/2010 - 10:57:04
oh! criticul cel mai nebun pe aici... n-aveti cumva vreo 3 diplome de universitate care asteapta sa fie facute praf? o_O
A scris terraback la 26/02/2010 - 21:47:45
nu, chiar nu am diplome(numai cea de bacalaureat), poate peste vreo trei ani o sa-ti afer ocazia sa faci praf o bucata de xirtie, dar acum, nu pot sa te ajut cu nimic...:)
A scris hellotoall la 26/02/2010 - 22:39:01
cum pot fi poezii bune la poeti care inca-s vii?
cit esti viu - nici poet nu esti...
A scris terraback la 26/02/2010 - 23:17:41
interesanta teorie... poezia e buna oricind, nu conteza timpul in care traim... crezi ca daca tu miine mori, lumea o sa inceapa sa plinaga si sa revada poeziile tale spunind ca esti un geniu? da poate fi si asa, dar uite ca pentru mine conteaza poezia sau textul mai bine zis, ci nu persoana ta... sa nu crezi ca o sa faci mare istorie prin moarte, tu sau eu suntem nimeni in timpul vietii si postmortem tot suntem nimeni... eu nu m-am legat de nici un poet, adica eu am vorbit de texte, nu de autori. te rog sa revezi ceea ce am scris eu mai sus, si apoi sa zici ceva...
A scris hellotoall la 28/02/2010 - 13:43:00
eu asa, din observari spun...
eu nici nu cer ca despre poeziile mele sa fie adresata elevilor stupida intrebare: ce a vr5ut autorul sa redea prin aceste versuri...
bea...
A scris lusi la 25/04/2010 - 14:45:11
Propun să ne străduim să ridicăm nivelul acestui portal.
Atât cît mă pricep, voi face comentarii corecte, la obiect, nepărtinitoare chiar dacă aş iubi un sau o poetă de pe portal.
Propun să subţiem miştoul la comentariile serioase, măcar din decenţă.
Un antevorbitor scria că trebuie să fii mort ca să fii bun.
Cred că tipul acesta de gândire îl va însoţi până la moarte dar nu e o garanţie că după aceea va fi un poet bun.
Pentru a lăsa comentarii este nevoie să te autentifici. Nu ai cont? Deschide unul!