Concurs de poezie crestina si/sau patriotica

Autor: cavalerul_verde, (15/04/2010 - 09:37)

În data de 28 aprilie 2010 vom comemora împlinirea a 35 de ani de la trecerea la cele veşnice a marelui poet şi luptător naţionalist Radu D. Gyr, cărturar de mare nobleţe sufletească, cel care a lăsat posterităţii o operă poetică de valoare unică. În acest sens, lansez o întrecere a celor ce ştiu a mînui versul. În concurs sunt acceptate lucrări (versuri) cu orice fel de rimă si prozodie. Moto-ul care va însoţi fiece lucrare:

“Sfinţit de cruci pe care nu le-am vrut/si de-nvieri pe care nu le-as cere,/nu stiu, Tu te cobori la mine-n lut,/sau eu mă urc spre raiul Tau bând fiere?”

(R.Gyr Identitate).
Detalii concurs yn privat.

• 6 commentarii

Comentarii (6)

A scris hellotoall la 17/04/2010 - 14:35:30

"luptător naţionalist" - beah

A scris Unactorgrabit la 17/04/2010 - 16:04:14

Cavalere eşti întradevăr un Cavaler nerăspunzind la asemenea provocări...de genul..."luptător naţionalist" - beah..,,,,eu,unactorgrabit nu-s....
hellotoall.....eşti meschin ,,,nick-ul tău nu are nici o legătură cu rusia ta celebră....este un americanism ...dacă erai ivan înţelegeam revolta ta...preamăritule iubitor de glie strămoşească...

A scris cavalerul_verde la 19/04/2010 - 10:47:59

Unactorgrabit, vei scrie la concurs? :)

A scris hellotoall la 19/04/2010 - 18:35:42

ce se intimpla, doctore?

al doilea mesaj a fost mie adresat sau cavalerului? uite ca-mi place la cei prolasi ca schimba cuvintele cuiva pentru a le face asa cum ii plac...
ce dracu' a fost, a?

mai simplu era sa-mi scrieti ca e totusi un om mare, daca nu pentru mine, pentru altii si n-am dreptul sa scriu asa ceva...
iar acum, ati putea sa-mi scrieti ca sunteti mai mare-n virsta si ar trebui sa tac... :P

A scris star77 la 23/04/2010 - 10:05:36

hellotoall,
stai cam prost la capitolul "echilibru emotional", deh... mai avem timp sa crestem si basmalute sunt suficiente prin shop-uri...

A scris hellotoall la 25/04/2010 - 13:58:21

pai, ma scuzati. realizez ca sunt om si am emotii ca sa arat ce simt... sau nu?
ca robot sa fiu - nu ma incalzeste...
watch it...

Pentru a lăsa comentarii este nevoie să te autentifici. Nu ai cont? Deschide unul!