Pentru supărăcioși

Autor: lost_in_love, (12/07/2010 - 19:41)

În PERIMETRUL CUȘTII Leo Butnaru scrie foarte adevărat:
Un autor serios în modu-i de "raționament poetic" nu caută locurile unde publicul e "mai darnic" în aprecieri măgulitoare.

sper să fim serioși.
; )

dia.

• 11 commentarii

Comentarii (11)

A scris gabinitu la 11/08/2010 - 21:49:12

bine zis...

A scris maricika la 24/08/2010 - 12:03:58

ADEVĂRAT!!!!!
respect.

m.f.

A scris hellotoall la 29/08/2010 - 10:22:12

eu mai simplu nu scriu nimic la ce nu-mi place...
pentru de stricat visurile oamenilor?

A scris lost_in_love la 29/08/2010 - 10:49:04

criticînd şi apreciind îi ajutăm să-şi împlinească visurile, pentru că se perfecţionează.
dar, hai să fiu de acord şi cu tine, cînd văd un poem groaznic, mi-e silă să-i scriu :D

A scris goeteri la 29/08/2010 - 18:08:54

... Oare nu e cazul cu ”Forumul scriitorilor amatori” unde este tot o lingăială cu emoticoane nesfârșite și cu super, bravo, etc.? Culmea, aplicate reciproc la tot felul de... creaturi!
”dia” ar trebui să știe foarte bine!?!

A scris lost_in_love la 30/08/2010 - 02:36:30

n-am înţeles???????????

A scris 0__0 la 30/08/2010 - 03:45:53

Of of of... gramatica noastra cea de toate zilele...
Creaturi? Pai ce oameni buni, au aparut extraterestrii=)) Creatii, nu creaturi, ca nu e fiinta=)) (si la faza asta am tipat!)
"pentru de stricat visurile oamenilor?" Ciudat, n-am mai auzit formularea asta, probabil ca vine din partea creaturilor sau pentru creaturi?
Revenind la Leo Butnaru ... n-am citit nimic scris de el.
Sa fim seriosi... De la o persoana care scrie: Foaie verde trei lalele/ Te iubesc pana la stele" Nu poti sa-i ceri rationament, pentru ca altfel si-l exprima in scris.
"pentru suparaciosi" De ce? Toata lumea trebuie sa inteleaga... Incarci aici, trebuie sa fii constient ca vor veni si comentarii care nu-ti convin. Daca vrei sa auzi doar ce-ti convine, atunci uita-te in oglinda, puneti intrebare, ofera raspuns... Si esti cel mai fericit(pentru suparaciosi)
Sa nu uit... Toti utilizatorii site-ului au dreptul sa isi spuna parerea. Uneori si parerile gresite sunt bune, deoarece ele duc la noi dezbateri, iar in final ajungem la un adevar relativ sau care sa multumeasca majoritatea(fineturi de liberalism)

A scris lost_in_love la 30/08/2010 - 04:24:46

am scris "pentru suparaciosi" pentru ca cei constienti de asta, nu mai au nevoie de explicatii si etc..
Leo Butnaru e un contemporan din Republica Moldova. poti gasi pe net multe despre el.
scrie poezie si proza. are multe traduceri.
PERIMETRUL CUSTII e un jurnal al poetului. daca te intereseaza, repet, pe google, este tot de ce ai nevoie :D

A scris Alexandra1994 la 06/10/2010 - 19:29:12

Poeziile le publicam pentru a primi critici si a stii ceea ce am gresit si la ce trebuie sa mai lucram.Daca ceilalti ne lauda....nu mai are nici un rost

A scris yannis la 30/10/2010 - 19:50:06

Eu, la randul meu am postat cateva poezii. Accept orice critici si aprecieri. In functie de ele, o sa continui a scrie sau o sa ma opresc. Daca nu plac cititorului, nu sunt intelese, cred ca sunt plagiate etc., nu o sa le mai postez si, probabil, o sa ma opresc si din scris. Nu te poti incapatana a crede ca esti capabil a compune poezii, cand toti ceilalti iti spun ca tu, de fapt, esti afon al poeziei. Poeziile sunt facute pentru cei ce le citesc.

A scris poeta24 la 02/11/2010 - 12:51:08

Daca cititorii iti critica poeziile, nu trebuie sa te afecteze atat de mult incat sa renunti la a mai compune si altele.
Intotdeauna exista pareri pro si contra.Important este ca tie sa iti placa ceea ce faci si sa tinzi sa devii cat mai bun.
Mult succes!

Pentru a lăsa comentarii este nevoie să te autentifici. Nu ai cont? Deschide unul!