Unde au dispărut poeţii?....

Autor: Marina_Gogu, (02/08/2010 - 21:28)

Ce degradare în ultimul secol ce secetă asupra talentelor...a ucis oare progresul/realitatea poeţii? de ce azi nu avem un Dante? De ce nu avem ochi,urechi sa auzim poezia?...Unde eşti inspiraţie?...Unde eşti ineditule?...

• 14 commentarii

Comentarii (14)

A scris maricika la 03/08/2010 - 13:30:55

ha...citeşte un comenatriu la poezia mea,,nu eu,ci altcineva"...

şi gîndeşte-te cum e literatura pe acet portal.

m.f.

A scris mike13 la 05/08/2010 - 22:50:49

hai ca-ti spun eu unde sunt poetii
poetii sunt pe la casele lor
scriu si asteapta sa fie cititi
dar e o probleme
cine citeste
eu
tu
si inca citiva oameni
plus
nu trebuie sa cauti poeti aici
cauta-i in carti
aici e dublura lui eminescu si toata gascalui de pe atunci
nu ca as avea ceva impotriva dar am obosit deja
e una si aceiasi
si da odata cu progresul
inainteaza si poezia
aici avem parte intradevar de un portal
unul care te duce in trecut
te leaga de gat si-ti spune stai aici ba boule sau fa vaco
si inghite toate cacaturile mele
si da maricica are dreptate

A scris lost_in_love la 08/08/2010 - 18:28:23

corect corect.

A scris hellotoall la 12/08/2010 - 18:42:49

poeti sunt. dar, lumea se apuca sa scrie rima si se cred poeti. numesc asta stare de suflet...
beah!

A scris Marina_Gogu la 15/08/2010 - 18:45:55

Eu vreau adevar...voi spuneţi că acestai un portal de c*c*t posibil ...Am dat de unele texte care merită citite...tot ce vreau e să ascult,găsesc talent adevărat....o copie de-a găştii lui Eminescu?... ha posibil....Din cărţi se cunoaşte cum să cunoşti...vreau viu...Vreau să Găsesc oameni care ŞTIU să gîndească...Vreau talent,sentiment,ochi...Diavole...Există barem cineva?...Unde?

A scris Alexander_S la 15/08/2010 - 22:24:21

Portalul aceste are talente...ARE!! evident ca nu sunt printre ele... dar multe din critici in adresa luia si autorilor din acest portal sunt exagerate...

A scris Marina_Gogu la 16/08/2010 - 16:28:50

Alexander_S cel ce scrie 286 de texte chiar dacă nu sunt idealul întruchipat(mai mult de jumate am citit),cel ce are o deosebită mobilitate a minţii,cel a cărui elasticitate mintală mia făcut o plăcută surpriză...1 numi poate reproşa că nu este gazdă unui talent... 2eu nici nu am negat nici nu am afirmat faptul că nu ar exista talente aici...
Eu îmi doresc doar un răspus la întrebare, doar adevăr...

A scris hellotoall la 16/08/2010 - 17:20:48

pai, lamuriti-va parerea fara metafore, Marina_Gogu... ;)

A scris Alexander_S la 16/08/2010 - 19:42:44

Hm, multumesc de apreciere))))
Eu Mariana nu tie am scris, ci in general la ce s-a scris pana la mine la tema respectiva...
Eu cred ca poetii sunt, sau cel putin marile talente sunt, dar care din diferite motive nu progreseaza. E si alta generatie acuma, o generatie care face parte dintr-o viata in care finante, tehnologiile stau pe prim plan,,,,fie ca pentru un poet ,,adevarat,, probleme financiare nu ar trebui sa-l impiedice a scrie, insa poate fi si asa...
Dealtfel, nu stiu sa iti raspund la intrebare,nu stiu....

A scris Marina_Gogu la 17/08/2010 - 00:23:49

hellotoall din păcate sau poate fericire (întrega EU) e o metaforă ;) .... dar uneori şi eu mă satur de măştile mele... Tu? am aruncat o privire asupra ce eşti,*(sau ce vreai sa fii)* ...Am respirat aerul tău...(scuze chiar încerc făr de metafore ;))...eşti ca apa...uneori atît de limpede(direct,deschis)alteori plin de vicii şi bacterii (cînd încerci să scrii pentru norme sau placul cuiva )...Şi de faptul căţi schimbi forma după vas(referinţele tale politice) mă amuză, ceea de ce eşti învinuit mă amuză...în fond noi niciodată nu alegem noi suntem aleşi....aş vrea săţi ştiu anii... Însă deviez de la subect şi apoi este şi riscul să mă pomenesc cu "plăcute" cuvinte drept răspuns...ha-ha pricepi da?

A scris hellotoall la 17/08/2010 - 17:27:50

anii - doar 19... multumesc pentru "Şi de faptul căţi schimbi forma după vas(referinţele tale politice) mă amuză, ceea de ce eşti învinuit mă amuză..."...
imi place aceasta masca metaforica... am trecut prin existentul de aici al Dvs.
uite, acum m-am gindit... multi "poeti", din citi am intilnit, isi numesc starea sa de scriere "stare de suflet"; si nimeni nu le poate zice nimic rau ca asa ei scriu...
dar, poetul adevarat este o metafora, exista ca metafora, citeodata ca hiperbola si se ascunde dupa epitete...
acum, cu aceasta "definitie", usor pot sa-mi creez pentru mine o lista a poetilor de aici. incercati si Dvs. :))

A scris lost_in_love la 17/08/2010 - 19:30:28

ştiţi de fapt de ce acum rar mai întîlneşti un poet adevărat ?
pe portal, şi nu doar aici, critica ori nu e sinceră, ori nu există.
deseori limitarea e cam aşa:
bravo;
mult succes;
mi-a plăcut;
scrii bine;
baftă;
adevărat ce spui;
:D:D:D:D:D:D
cum să progreseze talentul dacă nu prin ascultarea criticii ?
şi apare aici o problemă mai gravă :)
unii resping astea.

dia.

A scris Alexander_S la 17/08/2010 - 20:33:49

Diana, ai dreptate deplina...pentru ca si eu scriam poezii pe care nici manelistii nu erau sa accepte. Si atata timp cat mi se scria Bravo si foarte frumos,,,nu vedeam nimic... cand am mancat din greu din critica altora,mi s-au deschis ochii ca nu e nimic roz la mine... Deja incerc sa invat de la criticele adevarate...

A scris lost_in_love la 17/08/2010 - 21:18:18

bravo.

Pentru a lăsa comentarii este nevoie să te autentifici. Nu ai cont? Deschide unul!