Publicare carte gratis

Autor: adikady, (24/08/2010 - 15:17)

stie cineva niste edituri unde se poate publica o carte gratis??si ma gandesc sa nu fie in format electronic.

• 7 commentarii

Comentarii (7)

A scris lost_in_love la 24/08/2010 - 21:35:29

unele concursuri au drept premiu mare publicarea cartii. cauta pe net si participa.

A scris adikady la 25/08/2010 - 12:47:32

am cautat..dar nu am gasit..

A scris lost_in_love la 25/08/2010 - 15:25:18

cine cauta - gaseste.

A scris maricika la 25/08/2010 - 17:01:55

www.clipa.in.md la concursuri...la debut...dar nu se stie intotdeauna...

nu e usor sa publici!

m.f.

A scris adikady la 26/08/2010 - 12:16:47

da,multumesc mult..o sa particip la astfel de concursuri..multumesc marticika..dar cred ca am gresit..nu m-am exprimat corect..cautam un fel de editura unde sa poti trimite manuscrisul si sa-ti fie publicata cartea gratis..dar multumesc..concursurile acestea sunt binevoite...

A scris 0__0 la 27/08/2010 - 20:04:05

Gratis? Pai ce mai e gratis pe lumea asta?
In Romania, editura Cartea Romaneasca, parca auzisem ca publica gratis. Trimit manuscrisul la ei(tot ce vrei sa publici), ti-l citesc, iar din sutele de autori, alege pe cineva care o sa aiba o carte in mana.
In Romania nu se publica nimci gratis(in afara de aceste concursuri), deci nu cred ca in Moldova se face asa ceva. Daca vrei sa publici gratis, scrie in engleza si colaborezi cu edituri din strainatate(daca ai talent, da, iti publica gratis, se ocupa de promovare si iti mai da si bani destui)
Daca ai bani, mergi cu manuscrisul la o editura, ti-l citeste, daca e bun, publica, daca nu... asta e. un tiraj de 300 exemplare, te costa in jur de 1500 Euro la o editura de top din Romania.
Succes!

A scris padrissimo la 03/11/2010 - 21:42:17

poate prin lumea ceealantă să mai fie ceva gratis. Din câte ştiu , prin Europa civilizată ăştia te publică , chiar dacă nu eşti consacrat, dacă aduci profit... treaba cu profitul şi cu profitorii e altă treabă

Pentru a lăsa comentarii este nevoie să te autentifici. Nu ai cont? Deschide unul!