A scris 0__0 la 07/09/2010 - 15:31:56
Esti jalnic @hellotoall. Era vorba despre folosirea unei exprimari(!)(ai probleme grave cu interpretarea!)... In cazul in care nu ti-ai dat seama. Probabil ca al tau creier se hraneste cu asa ceva(rahat si cacat)
De latrat, poate o faci tu fiind caine, dar eu scriu comentarii pentru ca sunt om si o fac acolo unde sunt GRESELI! Daca tie iti convine sa traiesti in prostie e problema ta, dar am tot dreptul sa scriu ce imi convine si ce nu, iar nimeni nu ma poate opri. Stiu ca voi in Moldova sunteti cu ani buni in urma, dar e imposibil sa nu fi auzit despre dreptul la exprimare libera pe care nimeni nu ti-l poate suprima.
Pentru ca ai o cultura generala foarte slaba, nu cred ca tu reprezinti majoritatea!!! Si asa ca parerea ta e egala cu zero. Am dreptul sa corectez greselile si mai uita-te la ce comentarii las(dar pun pariu ca citesti doar ce-ti convine).
Nu imi pasa cum e lumea in Moldova, important e ca acolo se vorbeste limba romana, iar nimeni nu este in masura sa calce in picioare gramatica pentru ca sunteti voi moldoveni. Invatati limba romana si folositi-o asa cum trebuie(unii), iar apoi sa vedeti ca toata lumea va respecta. Puteam sa fiu si din Antartica, tot acelasi lucru il faceam. Nu suport agramati si anagramati care incarca texte iar apoi mai au pretentia sa le spun "vai ce frumos". NU TOT CE SE INCARCA PE ACEST SITE E POEZIE! Sunt putini utilizatori care fac asa ceva(iar tu nu esti printre ei)
Asa ca mai bine invata tu cum e cu exprimarea si interpretarea(iti aduc aminte ca ai grave probleme cu aceastea) si pe urma sa mi te adresezi, abia in momentul in care ai ceva inteligent de spus. Taci! Ca pe urma iti cade rahatul din gura...