Care-i nebunul?

Autor: 0__0, (30/08/2010 - 22:29)

Care a fost nebunul de i-a bagat in cap tipului ala, Razvan Claudiescu(dupa poza, as spune tipei), faptul ca aceast Razvan ar avea vreo legatura cu poezia???
Va invit la o vizionare: http://www.dailymotion.com/video/xe9h1j_razvan-claudiescu-albatrosul_creation A se observa numele de cont: PoetulRazvanClaudiescu.... Va rog frumos...:))

• 9 commentarii

Comentarii (9)

A scris Alexander_S la 30/08/2010 - 23:07:26

am vazut... interesant))))))))))
adica, eu no comment...:D

A scris 0__0 la 30/08/2010 - 23:16:51

Pai tin sa te anunt ca tocmai ai comentat:))
Cumva la tine nu apare butonasul ala: adauga comentariu ???
Acum zii pana la capat... Ce ai de pierdut sau de castigat? Si pana la urma, ai tot dreptul sa-ti exprimi parerea, chiar daca e corecta sau gresita! Ti-e rusine... asta e:))

A scris Alexander_S la 31/08/2010 - 00:46:05

nu mi-e rusine, pur si simplu nu am ce zice, asta e...
eu te-as ruga sa nu incerci sa arati ceva, sa dovedesti ca esti destept(se vede ca e asa) ,,,caci eu de cand sunt pe acest portal, multi am vazut si multi la urma urmei s-au linistit ori au disparut...
in fine, nu crede ca am facut cu rautate, doar zic si eu niste vorbe goale...

A scris hellotoall la 03/09/2010 - 09:37:33

0__0
cine v-a zis ca sunteti aici cel mai tare critic? o_O
cind va citesc comentariile, imi inchipui ca ne scrie sfintul Petru...
mare cacat...
take it easy...

la tema: e de rahat baiatu'...

A scris 0__0 la 03/09/2010 - 21:39:20

@hellotoall Am stat bine sa ma gandesc, daca sa rad sau sa plang, si am ales cea din urma solutie: iti plang de mila!
Era undeva vorba despre mine? Hai ca nu te bag in discutii despre interpretare si exprimare, ca pe urma te pierd printre definitii.
In afara de rahat si cacat(care de altfel sunt sinonime), mai ai si alte exprimari? Daca da, te rog frumos sa le folosesti, pentru ca de cele doua sunt satul.

A scris hellotoall la 07/09/2010 - 11:09:18

păi, înţeleg că sunteţi sătul. de aia vă mai dau, ca să vă fie rău...
priviţi-vă posturile... doar lătraţi. ceea nu vă place, altceva...
dacă chiar sunteţi din ROmania, dar dupa posturi - chiar, aveţi pe acolo multe site-uri de acest gen...
la noi în Moldova lumea e mai omenoasa... este înţelegere...
la voi nu-i...
apţ făceţi pe deşteptu' pe acolo pe la voi...
nouă şi aşa ne e bine...

A scris 0__0 la 07/09/2010 - 15:31:56

Esti jalnic @hellotoall. Era vorba despre folosirea unei exprimari(!)(ai probleme grave cu interpretarea!)... In cazul in care nu ti-ai dat seama. Probabil ca al tau creier se hraneste cu asa ceva(rahat si cacat)
De latrat, poate o faci tu fiind caine, dar eu scriu comentarii pentru ca sunt om si o fac acolo unde sunt GRESELI! Daca tie iti convine sa traiesti in prostie e problema ta, dar am tot dreptul sa scriu ce imi convine si ce nu, iar nimeni nu ma poate opri. Stiu ca voi in Moldova sunteti cu ani buni in urma, dar e imposibil sa nu fi auzit despre dreptul la exprimare libera pe care nimeni nu ti-l poate suprima.
Pentru ca ai o cultura generala foarte slaba, nu cred ca tu reprezinti majoritatea!!! Si asa ca parerea ta e egala cu zero. Am dreptul sa corectez greselile si mai uita-te la ce comentarii las(dar pun pariu ca citesti doar ce-ti convine).
Nu imi pasa cum e lumea in Moldova, important e ca acolo se vorbeste limba romana, iar nimeni nu este in masura sa calce in picioare gramatica pentru ca sunteti voi moldoveni. Invatati limba romana si folositi-o asa cum trebuie(unii), iar apoi sa vedeti ca toata lumea va respecta. Puteam sa fiu si din Antartica, tot acelasi lucru il faceam. Nu suport agramati si anagramati care incarca texte iar apoi mai au pretentia sa le spun "vai ce frumos". NU TOT CE SE INCARCA PE ACEST SITE E POEZIE! Sunt putini utilizatori care fac asa ceva(iar tu nu esti printre ei)
Asa ca mai bine invata tu cum e cu exprimarea si interpretarea(iti aduc aminte ca ai grave probleme cu aceastea) si pe urma sa mi te adresezi, abia in momentul in care ai ceva inteligent de spus. Taci! Ca pe urma iti cade rahatul din gura...

A scris hellotoall la 08/09/2010 - 09:30:37

şi nici n-aţi auzit niciodată că în reţea oamenii sunt altfel?
apropo, de libera exprimare... au fost cîţiva răhăţei de-a voştri la noi de Limba Noastră, care n-au putut să se ducă acasă pe propriile picioare, că au vrut să se exprime liber. tot după a voastre, la noi a fost tiranie comunistă, acum e liberal-democraţie...
unde e libera exprimare în aşa caz?
dacă aţi citi comentariile mele, aţi vedea cănu mă lupt pentru statutul de Poet. n-am nevoie de aşa ceva. aşa că - este sau nu poezie la mine... o problemă pentru alţii...
definiţia poeziei, curentele au ceva asemănător cu ceea ce scriu eu...
dacă să observăm, Dvs. aţi trecut la "tu" primul şi la ofense masive... deci, este prezent irespectul faţă de oponent şi teama de a pierde, dacă ar fi să privim din punct de vedere psihologic. plus nişte "argumente" abstracte...
vă faceţi şi singur opinia? :)

A scris goeteri la 17/09/2010 - 17:15:42

Pentru confirmarea... titlului, dă o ocheadă pe ”Plagiat!!!” și-ți vei întări presupusa convingere!!!

Pentru a lăsa comentarii este nevoie să te autentifici. Nu ai cont? Deschide unul!