Comentarii...

Autor: 0__0, (01/09/2010 - 13:38)

Cate caractere putem folosi intr-un comentariu pe site?
Am observat ca daca las un comentariu mai lung... nu arata tot ce am scris. Pai e frumos? Isi bate joc de munca mea??
Aaa! Stiu, trebuie sa ma rezum la cuvinte: frumos, Bravo, Minunat si alte sinonime?

• 9 commentarii

Comentarii (9)

A scris Alexander_S la 01/09/2010 - 20:23:25

Comentarii lungi si comentarii adevarate sunt bine venite, doar ca aici pe sait, unii nu sunt multumiti cu ele, caci sunt facute cu rautate de unii...
daca nu o faci asa, ai liber la comentarii lugi(non FRUMOS/MINUNAT SI EXCELENT.)
pe mine ma ajta asa comentarii, evident, de se doreste bine, - aratarea greselilor...

A scris MarinaGogu la 04/09/2010 - 21:51:17

să recunoştem că unul din cauzele pentru care publicăm sun comentariile...avem nevoie de ele ca să creştem (unii) să ne trezim(alţii) să muncim /perfecţionăm (toţi)...

A scris 0__0 la 04/09/2010 - 23:40:04

Pacat ca unii(se stiu ei), n-au puterea sau curajul sa accepte aceste comentarii, prin care se doreste corectarea greselilor(unele uriase!). Sunt atatia agramati/agramate pe site!

A scris gabinitu la 07/09/2010 - 19:29:26

ciudat este ca primesc comentarii tip cliseu,dar mai ciudat ca si eu las in aceeasi maniera comentarii...insa nu poti evolua prea mult ,putini sunt cei care lasa adevarate comentarii...

A scris arty la 07/09/2010 - 20:35:51

majoritatea care posteaza aici sunt copii, copii care plang dragostea, sau o inalta cu fraze, care le par poezie,
daca incerci sa le spui adevarul, poti fi jignit in cel mai urat mod, punct.

A scris goeteri la 07/09/2010 - 21:01:05

Comentariile nu trebuie să fie ”e bun”, ”e prost”, sau femininul amândoura, nici ”laudatio” steril, iar corecturile de limbaj și de gramatică trebuie acceptate fără ranchiună. La fel și un mic sfat sau o idee de diversificare de stil, sau pur și simplu o presupusă ameliorare a unei compoziții care șchioapătă.
Eu am mai făcut-o ocazional și sper ca nimeni să nu să se fi supărat și accept același lucru, în măsura în care este un dialog civilizat, iar sugestia se face cu tact.

A scris Alexander_S la 07/09/2010 - 22:31:52

Eu sunt deacord cu Goeteri si ar fi bine ca cei ce incearca sa dea, umplute bine cu sugestii si corectari, sa fie mai multi... dar noi nu prea ii avem, putini.... si sunt deacord cu Arty, de la bun inceput eram in acea categorie si nici nu stiu de am ajuns macar in tranzitie catre mai bine...

A scris hellotoall la 09/09/2010 - 19:54:01

am înţeles chestia voastră...
dacă în realitate nu te afirmi, în reţea măcar sa fii mare critic...

A scris 0__0 la 12/09/2010 - 01:53:23

Am observat ca pe aici se poarta modelul castig-castig...
Vin eu la tine iti spun: Vai ce frumoasa
Vii si tu la mine si imi spui: Vai ce frumoasa
Si uite asa toata lumea e fericita... Uraaaa
@hellotoall mai baga o fisa;) Poate data viitoare intelegi mai multe:)

Pentru a lăsa comentarii este nevoie să te autentifici. Nu ai cont? Deschide unul!