Va place prorpia tara?

Autor: Dyana-, (23/05/2011 - 18:41)

De ce anume va placa tara in care traiti,sau de ce nu? Eu m-am nascut in Rep. M ,si o iubesc la nebunie,stiti ce-i aia?chiar daca e nedezvoltata,n-are autostrazi ca lumea si e mai,,traditionala,,,imi plac campurile si livezile,imi plac bomboanele Bucuria,imi plac chiar si drumurile cu gropi,caci imi amintesc de copilarie... Acum stau in Romania si,pe ea de asemenea o iubesc ..

• 2 commentarii

Comentarii (2)

A scris Voldomir la 14/07/2011 - 18:33:28

Sunt din Cluj Napoca dar am o prietena din Basarabia ( sper ca nu se supara nimeni daca ii zic asa ) si as vrea vara asta sa ma duc sa vizitez partea cealalta a Prutului mi-ar face o mare placere

A scris hellotoall la 19/07/2011 - 16:58:33

la noi e cel mai bine, matinca... e vesel, chiar daca e greu... ne deprindem cu toate, ca orice fiinta umana...
la noi e vesel (amuzant) sa privesti politica, cind treci la verde pentru pietoni, tot asa te uiti prin parti, cum ai trece la rosu; multa lume incearca sa-i copie pe europeni/americani sau rusi, ce tot devine amuzant; la noi pe drum drept poti sa-ti rup picioru' atit de tare, incit sa umbli cu spite su suruburi in el; in parcul din centrul orasului poti primi cu o creanga peste cap; pe cladirea primariei e publicitate... nu mai continui. cred ca m-ati inteles...
de ce trebuie sa-ti iubesti tara doar pentru cele bune? nu... nu am ales-o, dar e bine acolo unde nu suntem... daca de continuat gindul, ajungem la ceea ca acolo unde suntem e cel mai bine. deoarece ne-am deprins... si duca-se in mama cozii vacii europenii, americanii, rusii si altii care isi baga riturile. singuri putem crea. doar ca lumea nu intelege, toti sug de la cineva... o sa fie soare...

Pentru a lăsa comentarii este nevoie să te autentifici. Nu ai cont? Deschide unul!