Cine/Ce este Dumnezeu ?

Autor: Nymb, (18/11/2011 - 19:31)

Şi ateiştii pot răspunde ))))))
Daţi cu prostia -

• 18 commentarii

Comentarii (18)

A scris hellotoall la 19/11/2011 - 10:59:11

Cel pe care m-am supărat... :)

A scris Hawk la 19/11/2011 - 11:59:11

Dumnezeu are aproape 20 de ani decând a încetat să mai respire. Acum noi respirăm pentru dânsul.

A scris Dimitrie la 13/12/2011 - 22:15:35

e vibratie....e gand....e tot si in toate.... e "eu sunt cel ce sunt"....e soapta ce iti strafulgera gandul....abia tarziu iti dai seama de ce ai pierdut sirul...randul...e puterea noastra de sacrificiu....uneori e mai aproape decat credem de cei din ospiciu....noi cei normali suntem prea ocupati....trebuie sa ucidem alti frati....ce sa-i faci...blestemul lui Abel si Cain.....si EL se intrchipeaza iar in melodie de orga sau chiar de pian...

A scris aura la 09/01/2012 - 09:15:47

E farama de divin din fiecare din noi. Sa-l lasam sa se manifeste, doar.

A scris Fifi la 11/02/2012 - 12:53:31

E o minciuna, o pacaleala, cineva in care crezi numai daca vrei sa te ascunzi de prostiile pe care le faci.

A scris Harpagon la 20/03/2012 - 15:43:21

Dumnezeu este spiritul. Iar noi - animale.

A scris adi-ey la 21/03/2012 - 23:17:24

Dumnezeu este acela care-mi da linistea atunci , cind am nevoie cel mai mult de ea...
El este puterea care vine atunci cind ma simt mai slab ca oricine....
E intreg viitorul incepind cu ziua de miine
Si alinarea durerii din ziua cea grea!!!

A scris BogdanC la 24/03/2012 - 01:34:15

Dumnezeu e o minciuna ? Nu pot sa cred , lumea e mult mai in deriva decat credeam eu. Dumnezeul e motivul pentru care noi inca traim. Insa nu stiu pentru cat timp...

A scris Fifi la 24/03/2012 - 18:20:22

Da mai stiu ca exista si violatori, molestatori, pedofili, criminali, dictatori si tot ce-i rau, asa ca acuma zi gratie lui dumnezeu ca e un motiv ca acestia sa existe=))

A scris undercover2 la 30/03/2012 - 21:41:56

dumnezeu este echilibrul...depinde de noi inclinarea balantei - ati observat ca n-am scris dumnezeu cu d mare...nu in asta consta aprecierea mea fata de conceptul dumnezeu - nu este fiinta cuprinsa in icoane, nu este litera scrisa, nu este lege decretata ci doar un vesnic echilibru...noi percepem echilibrul ca pe o balansare. cele doua parti ale echilibrului dumnezeiesc sunt inceputul si prezentul. inceputul, vazut si de stiinta, a fost haotic ca si manifestare dar perfect organizat....deduceti voi mai departe cum trebuie sa fie prezentul pentru a restabili echilibrul prin prisma conceptului DUMNEZEU.

si inca ceva, o mica ecuatie : dumnezeu = bine
spatiu-timp = infinit
deci am avea un spatiu si timp de joaca pentru bine, infinit.
rezulta ca raul nu este necesar.

A scris Fifi la 30/03/2012 - 22:45:24

Răul există, dar de ce?

A scris undercover2 la 31/03/2012 - 11:31:31

pune-ti intrebarea, Fifi, de ce gresesti si-ai sa-ti dai seama singura de ce exista raul

A scris Fifi la 31/03/2012 - 12:33:52

Mda, există c-ar fi prea plictisitor...Hai să spunem că faci un rău mic din greşeală, şi să înveţi din ea...Dar când faci o greşeală imensă, cum fac violatorii, nu se mai cheamă greşeală, ci răutate. Las' nu te chinui, că eu rămân la ideile mele.

A scris undercover2 la 31/03/2012 - 14:49:11

inca ceva si cu asta termin ce am de spus pe aceasta tema: Proiectul Venus - oameni de stiinta care demonstreaza teoretic si practic constructia unui mediu si stil de viata absolut benefic, mediu in care raul poate fi starpit din fasa.

A scris hellotoall la 31/03/2012 - 23:08:12

rău nu există.

tăt îi ghini... v-aţ aninat şî voi di laptele văcii...

A scris Amel la 29/04/2012 - 23:12:50

Ai simtit vreodata nascandu-se din senin in tine dorinta de a face ceva frumos pentru cineva la care tii? - E Dumnezeu care iti vorbeste prin intermediul Duhului Sau.
Ai avut vreodata impresia ca cineva sta langa tine si vrea sa-ti vorbeasca? - E Dumnezeu...care vrea sa comunice cu tine.
Ti-a venit vreodata in minte o persoana la care tii si pe care n-ai mai vazut-o de mult timp, iar dupa putin timp o intalnesti sau primesti vesti de la ea? - E Dumnezeu, nu e o coincidenta.
Ai primit vreodata ceva extraordinar fara ca macar sa fi cerut un lucru? - Este Dumnezeu care cunoaste secretul inimii tale.
Te-ai aflat vreodata intr-o situatie problematica, din care nu stiai cum sa iesi, si apoi dintr-o data s-a rezolvat, fara ca macar sa-ti dai seama? - Este Dumnezeu...care ia in maini problemele tale si le rezolva.
Ai experimentat vreodata o imensa tristete in suflet pentru ca putin mai tarziu aceasta sa treaca? - E Dumnezeu, care ti-a dat o imbratisare mangaietoare si ti-a soptit cuvinte dulci.
Te-ai simtit vreodata atat de obosit incat sa-ti doresti sa mori si, dintr-o data, ai regasit puterea necesara pentru a merge mai departe? - Este Dumnezeu care te-a luat in brate pentru a-ti darui odihna.
Te-ai simtit vreodata in fata unor probleme care pareau sa-ti scape din mana si, dintr-o data, ca din senin, totul a gasit o rezolvare? - Este Dumnezeu...care a pus la locul lui fiecare lucru.
Totul este foarte simplu daca este asezat in mainile lui Dumnezeu...

A scris suri la 16/05/2012 - 23:42:19

dumnezeu, în viziunea mea, este totul... tu, eu, orice, chiar idiotul de pedofil, cauza şi efectul, dar noi sîntem extrem de mărginiţi pentru a înţelege, putem doar accepta cu inima, mintea poate da definiţii, dar nu poate cuprinde necuprinsul, inima, prin simţire, poate

A scris Inpasidedans la 22/05/2012 - 22:27:07

este clar ca dumnezeu nu este persoana, si nici personificat nu poate fi...dar suntem creatia lui...asa spun toti mai marii si inteleptii...
rezulta ca nu suntem extrem de marginiti pt a intelege ca un idiot de pedofil nu este altceva decat un om malefic,prin fapta sa inchizind orizontul vietii copilului agresat la o vesnica suferinta...aici nu este dumnezeu in niciun fel,nici daca as medita 1000 de ani cu mintea si inima curatite de orice rautate interna sau externa nu as gasii o explicatie plauzibila faptelor rele, daramite vreo urma de dumnezeire in inima pedofilului...

Pentru a lăsa comentarii este nevoie să te autentifici. Nu ai cont? Deschide unul!