Ce inseamna sa suferi din iubire ?

Autor: Denissa98, (06/12/2011 - 21:27)

In viata iubesti si esti renit, incerci sa-ti revii dar mereu iti aduci amine ca iubirea este lucrul ce mai mare pentru care potzi suferi.
Definitii proprii ??

• 11 commentarii

Comentarii (11)

A scris hellotoall la 07/12/2011 - 10:52:37

e şi cel mai mare care te face fericit...
definiţia mea pentru dragoste: un hipercomplex din toate fenomenele noastre cognitive şi afective...
un fel de pizza...

A scris Fifi la 11/02/2012 - 13:03:37

O prostie.

A scris Denissa98 la 21/02/2012 - 19:50:43

mare dreptate Fifi mare dreptate.....

A scris MarianaB86 la 02/04/2012 - 13:14:06

sa dai totul si sa nu primesti nimic!

A scris Olesica la 03/04/2012 - 02:05:17

DAI TOTUL SI PRIMESTI NIMIC? OXITOCINA (HORMONUL DRAGOSTEI) , VASOPRESINA (AL PLACERII), SEROTONINA (AL FERICIRII)... ENDORFINELE IN GENERE SINT CELE MAI PUTERNICE DROGURI :) SE MERITA SA IUBESTI SI SE MERITA SA SUFERI DIN DRAGOSTE, DE FAPT SE SPUNE CA SUFERINTA DUREAZA O JUMATATE DIN PERIOADA DE IUBIRE (IUBESTI DE 4 ANI, AI SA SUFERI PE URMA NUMAI 2). E CA LA PIATA, ORICE MARFA ARE PRETUL SAU. PLUS, GINDITI-VA CITE OPERE N-AR FI FOST CREATE DACA N-AR FI EXISTAT CHINUL INFERNAL DE DUPA DESPARTIRE. GINDIREA POZITIVA, CIOCOLATA SI MULTI PRIETENI IN JUR, PENTRU CA TOTUL TRECE :)

A scris Fifi la 03/04/2012 - 10:12:34

a nu, nu trece totul, eu am niste rani pe care le simt ca-n prima zi...nu-i legat de dragoste:D

A scris Olesica la 03/04/2012 - 11:04:29

trece durerea fizica, trec noptile fara somn, trece dorinte de moarte, trece disperarea, se usuca lacrimile, incepi iarasi sa maninci, iarasi sa zimbesti, iarasi sa iesi din casa, iarasi sa comunici cu oamenii, devii absolut normala, asa cum erai pina ai intilnit iubirea vietii tale. Si doar cind il vezi pe strada sau vezi, auzi sau visezi ceva legat de cel ce ti-a furat inima te mai trec fiori, nu iti gasesti locul citeva minute sau citeva zile, dar si asta TRECE

A scris Fifi la 03/04/2012 - 15:24:30

la mine nu-i nici una din acelea pe care le-ai scris, dar când o să-mi treacă, o să-ţi spun:D nu e vorba de dragoste la mine...

A scris undercover2 la 03/04/2012 - 21:07:33

'Ce inseamna sa suferi din iubire ?'
raspuns1:
sa arzi in tine amintirile placute retraite in fiecare clipa a arderii...daca reusesti macar in viata asta mai ai o sansa sa intalnesti marea iubire in viata urmatoare...hai ca suna prea dramatic - genul de dramatism care incanta tenebrele celor suferinzi din dragoste...am trecut si eu prin focul privirilor dragi instrainate de despartiri necoapte...apoi am intalnit marea iubire.
raspuns2:
da-i un sut in cur celui care te paraseste si-n amintirile lui , azvarle-l din lacrimi ca nu merita candela sufletului tau si lasa privirile calde a celui care te mangaie in visele sale sa te patrunda...chiar daca dureaza si o viata.

A scris Fifi la 03/04/2012 - 22:06:32

=))))))))))))))))de-acord cu tine razvan!!!!! cata dreptate ai acuma...:D

A scris suri la 18/05/2012 - 23:33:59

dragostea este fericire, ceea ce te face să suferi este deja lipsa ei care poate lua orice forme

Pentru a lăsa comentarii este nevoie să te autentifici. Nu ai cont? Deschide unul!