EȘTI MINUNATĂ

Avatar of resinar155de resinar155 în Poezii de Dragoste 0 comentarii

Zâmbesc atunci când te aud. Vocea ta mă aruncă într-un ocean de liniște, unde navighez spre albastrul pur al iubirii. Sunt convins că exiști pentru ca eu să pot fi măcar o dată fericit. Sunt convins că tu ești fericirea, că ești imensul cer cu stele al fericirii. Când te privesc nu pot nici măcar a clipi, pentru că nu aș vrea să pierd vreo secundă din lumina fermecată pe care o emani cu atâta eleganță.Ești doamna fericirii mele. Ești doamna nopților mele nedormite, și clar ești doamna universului meu în care am avut atâtea vise minunate. Ești minunată pentru că ești tu. Ești minunată pentru că vrei. Ești minunată pentru că așa te-ai născut. Ești minunată și atunci când nu vrei să fii!
CEEA CE TU EȘTI NU POATE FI CUPRINS ÎN CÂTEVA RÂNDURI. FRUMUSEȚEA TA ȘI ENERGIA TA UNICĂ DE FEMEIE CHIAR POATE CUPRINDE ÎNTREAGA LUME.
EȘTI LUMEA MEA. EȘTI VISUL CU CARE MĂ TREZESC DE DIMINEAȚĂ. MI-EȘTI ZIUA SENINĂ CÂND AFARĂ E FURTUNĂ. MI-EȘTI CLIPA CARE MĂ FACE SĂ SIMT CĂ AM TRĂIT ȘI TRĂIESC O VEȘNICIE DANSÂND CU DRAGOSTEA ADEVĂRATĂ!

EȘTI ADORABILĂ! EȘTI MINUNATĂ!

Cu dragoste, REC,
09.12.20210 Comentarii

La această poezie nu au fost adăugate comentarii, fii primul!

Pentru a lăsa comentarii este nevoie să te autentifici. Nu ai cont? Deschide unul!