ESTI TOTUL PENTRU MINE


imi esti visul cel din zori
ce ajunge pin'la nori
imi esti lacrima ce curge
ce pin'la tine ajunge
esti raza ce luceste
iubirea mea o vesteste
esti steaua cea albastra
ce in noapte se lasa
esti floarea inflorita
de mine inchipuita
esti o alinare pentru sine
si totul pentru mine
esti noaptea intunecoasa
si floarea cea fioroasa
esti trandafirul ce frige
cu lacrimi de singe
14 Comentarii

 • Avatar of sashka_mdde sashka_md

  poezia e buna,e buna tema,versurile,dar mai lucreaza oleak la ritm si la rima,incearca s-o faci mai melodioasa.


 • de Inigo

  As avea de specificat mai multe la adresa poeziei tale,dar...
  1.Fii atenta la formarea imbinarilor de cuvinte -"esti floarea inflorita"-nu suna frumos, dat fiind faptul ca ultimele doua cuvinte au aceeasi radacina.
  2.Figurile de stil nu trebuie sa constituie doar "decorul" lucrarii, ci si sa aiba o anumita incarcatura ( simbolica, emotionala s.a.m.d).Or,"esti trandafirul ce frige/cu lacrimi de singe" confera prea multa ambiguitate textului...
  3.Exprimarea de pe alocuri ma face sa cred ca posezi slab romana, dat fiind faptul ca unele constructii gramaticale par realizabile numai in ruseste...Asadar, imbogateste-ti vocabularul si cunostintele gramaticale, lexicale etc
  4.Rima nu e rea, dar muzicalitatea versurilor lipseste...
  Nu interpreta micile mele obiectii ca fiind un atac personal...Trebuie sa stii ce-ti lipseste ca sa poti evolua..


 • Avatar of anutza26de anutza26

  nu va place nu va uitati


 • de Inigo

  m-am uitat , pentru ca e un site public si pentru ca ti-ai expus lucrarea aici pentru a primi pareri, nu..?
  daca te asteptai numai la elogii, n-ar fi trebuit sa publici...
  Ori, ca sa inteleg mai bine, numai laudele au prioritate la dumneata, nu si observatiile obiective si bine inchegate..!


 • Avatar of Tati_ptde Tati_pt

  Draga Inigo cine tsia spus ca este corect sa scrii exact romina?traim in moldova shi sintem obisnuitsi sa vorbim o limba cu alt dialect,poetul ishi exprima prin poezii starea sufleteasca fie cu un cuvint rus shi unu kinez iar restul in franceza,anutza26 a scris ceea ce a simtit,in asha fel cum a vrut ea....fiind incepator ea trebue sustsinuta dar nu comentata in asha fel...
  anutza26 BRAVO!


 • Avatar of anutza26de anutza26

  ms mult pentru sustunere


 • de Inigo

  pentru Tati_pt: comentariul meu nu se referea la limba utilizata, ci la corectitudinea ei..Si a fost numai o parere, pe care poti, la alegere, sa n-o impartasesti..Nu-mi pasa de cum vorbiti( a se citi: de cum stalciti) limba romana, dar daca ai ceva impotriva libertatii expunerii opiniei, e problema ta, si nu ma priveste..
  Cand ma contrazici, ai face bine sa-ti intaresti argumentele, pentru ca astea sunt lipsite de baza si au o legatura vaga cu comentariul meu de dinainte...
  Si nu-mi impune pareri ridicole si tampite: n-am de gand sa fac favoruri ieftine nimanui, si nici sa sustin mediocritatea..


 • Avatar of Tati_ptde Tati_pt

  Stimat Inigo poezii.md este un sait unde se publica poezii da nu se fac observatii,am vazut ca tu nu ai nici o poezie publicata,numai comentarii...noi nu avem nevoe de comenentatori!


 • Avatar of Unactorgrabitde Unactorgrabit

  despre poezie de acord cu Inigo
  Pentru Tati..:

  Poezii.md - Portal Literar


  Poezii.md oferă tuturor autorilor, atât celor începători cât şi celor cu experienţă, şansa de a-şi publica absolut gratuit poeziile pe site. Astfel toţi vizitatorii site-ului vor putea să facă cunoştinţă cu operele lor şi să le comenteze. E şansa fiecăruia de a-şi face numele cunoscut.

  deci si sa comenteze....

  termeni si conditii:
  -limba de comunicare-limba romana
  deci nu chineza ...rusa...
  Nu esti in stare sa citesti conditiile de utilizare ale portalului...?


 • Avatar of Tati_ptde Tati_pt

  Eu aici intimplator am gasit in tema poezii in Engleza,poezii in Rusa si poezii in Franceza mai examineaza inca odata saitul inainte de ami face observatii...ce priveste de comentarii,mai repet odata acest sait e pentru publicarea si comentarea poeziilor,dar nu numai pentru comentarii ceea ce face Inigo.


 • de Inigo

  E alegerea mea sa comentez numai ,si daca ar exista vre-o problema, sunt incredintat ca as fi avertizat de persoane mai avizate decat tine, sau mi-ar fi blocat contul..Cat despre categoriile de poezi, asta e altceva, si chiar nu ma priveste, pentru ca primul meu comentariu nu s-a referit la limba utilizata, ci la modul in care a fost utilizata..
  Pe linga faptul ca-ti bagi nasul unde nu trebuie, mai faci si comentarii lipsite de sens..Ma fatuco, daca vrei sa iesi in evidenta, foloseste-ti ratiunea, si nu miza pe faptul ca atacurile tale stupide ar putea sa intimideze pe cineva..


 • Avatar of Tati_ptde Tati_pt

  ti v praliote diadia...no coments :-D


 • Avatar of Unactorgrabitde Unactorgrabit

  Tati...se pare ca esti in degringolada...eu nu ma refeream la categoriile de poezii (de dragoste...etc) ....ci clar ca buna ziua la limba de comunicare......la rubrica termeni si conditii scrie negru pe alb...romana....nu dialecte ...idioma...etc...si sa nu imi mai amintesc ce celebra ta poezie in portugheza....


 • Avatar of Tati_ptde Tati_pt

  Un sfat gratis numai pt tine Unactorgrabit....dute in librarie si cumpara cartea care se numeste "Secret",citeste-o de 15 ori si daca cumva o intselegi atunci mai vorbim,pina atunci larevedere....;-)


Pentru a lăsa comentarii este nevoie să te autentifici. Nu ai cont? Deschide unul!