Oarfeiul Umbrei


Apropiera ta aduce-n lume necaz ca cum și îndepărtarea ta la fel e un necaz , de nu ar fi acel prim caz nu ai fi fost năcăjit,dar bine că te-ai stăpânit și-n slujbă ca paznic te ai potrivit , de frumos ești frumos ca luna de urât ești urât ca luna, și-n fiecare lună te rotești cu noi povești de bune de rele , ridicând și dând în jos apele bune și rele , aievea cu coasa-n mână îndrepți lumea fără de lumină ca cum ai taia omul pentru firul părului furat de om de la alt om sau animal.
Îi faci pe toți în una învirtindui în vârtej îl eliberezi și îl arunci la alt mal nu al lui,să treacă o nouă lecție din ale tale din motiv de neascultare de lecției de sus și-l faci să treacă lecția de jos să Nu să se mai socoată mai presus de sus și nu mai presus de jos,pentru că a căzut egoistul om mai jos ca cel de jos.
(M)1 Comentarii

  • Avatar of iuriiiurevi4ide iuriiiurevi4i

    Orfeiul
    oarfă, oarfe s. f. 1. prostituată. 2. (la pl.) infatuare - A SE INFATUÁ mă ~éz intranz. A deveni foarte fudul; a se crede om superior; a se umfla în pene; a se îngâmfa; a se împăuna; a se înfumura. /


Pentru a lăsa comentarii este nevoie să te autentifici. Nu ai cont? Deschide unul!