Repost... nici nu e unde sa scriu repostul macar...

Avatar of morbidide morbidi în Poezii Comice 1 comentarii

Eu am asa o intrebare, sau mai bine zis o nemultumire mare. De ce eu nu pot sa-mi editez poeziile personale?.
Eu tin minte timpul cind saitul asta era unul foarte respectabil si plin de vise pentru noii poeti, asa sa spun.
Acum a ramas ca o bataie de joc ... nimic serios... doar scrie si arunca aici... asta e.. cer scuze, insa pentru mine, fiece vers scris aici e ceva foarte personal si important, scuze ca nu sunt Eminescu sau altcineva cu mare talent.
Insa oricum, toti care afiseaza poeziile sale aici, se arunca cu ideea de a-si publica gindurile, emotiile, trairile undeva mai presus de singuratatea poetica. In fiece vers de aici eu vad un suflet... un suflet care striga carte noi toti... in dorinta de a fi auzit...
Sa fim seriosi si sinceri:nu suntem asa multi aici, si multi dintre noi dupa cum vad eu intra doar o data in paste, cum se spune... dar sunt sigur ca fiecare merita totusi un pic de respect si responsabilitate din partea celui sau celor ce conduc acest site.
In ultimul timp nici o lucrate asupra saitului.... faptul ca nu poti sa editezi poezia dupa ce ai publicat-o, e o problema de vrio citiva ani deja... si nimeni nu zice nimic.
Eu rog sa fie un pic de seriozitate aici... un pic de responsabilitate pentru cei ce isi incredinteaza gindurile pe acest sait.
Sper sa fiu inteles corect.
Multumesc .1 Comentarii

  • Avatar of Larysade Larysa

    Ai perfectă dreptate ! Acest portal a devenit parcă un copil orfan, iar noi cei care ne scriem aici trăirile și emoțiile în versuri suntem ca niște suflete rătăcitoare pe un tărâm al viselor ,al speranțelor...dar sunt de acord că ar trebui ceva mai multă implicare și atenție din partea celor ce administrează acest site...e păcat...sunt aici atâtea creații frumoase...oricum comunicarea chiar și între noi autorii, cam lasă de dorit, nu mai e ce-a fost cândva și nu înțeleg de ce ?! Poate că mulți dintre cei ce postau aici de aceea s-au și retras. La fel simt și eu, cândva mă încânta să postez zilnic, eram motivată să scriu , lucrările dar și comentariile celorlalți mă motivau să continui și să evoluez, acum însă această motivație îmi lipsește...
    Mulțumesc pentru că ai scris ce te "doare" , cred că mai sunt și alții care simt la fel ca noi dar întotdeauna cineva trebuie să înceapă...mulțumesc !


Pentru a lăsa comentarii este nevoie să te autentifici. Nu ai cont? Deschide unul!