Așteptând... femeia!


Îți poți imagina cum rămâne partenerul unei tipe, ce față are, când vine tipa de la Mall, supraîncărcată cu bagaje, de zici că nu ea cară bagajele, ci bagajele o cară pe ea, și îi zice lui: ”-Dragă, mai așteaptă puțin, că nu am ajuns decât la primul etaj! Și mai sunt 4”?
Și noi... noi așteptăm... Așteptăm să terminăm serviciul,așteptăm la rânduri, așteptăm sărbătorile, diferite evenimente dar...cel mai mult o așteptăm pe EA, aleasa inimii. Apoi, după ce o întâlnești, aștepți momentul inelului de logodnă, că ea zice: ”-Să mai așteptăm dragă! Nu mă simt pregătită!” Și așteptăm, nu? Că nu vrem să fim luați ca nepoliticoși, că dăm buzna, așa, hodoroc tronc! Dar cât de mult așteptăm momentul verighetei! Că nu te poți căsători cu orice verighetă, cu orice haine... După aceea așteptăm luna de miere... De ce doar una? Nu știu decât că așa zice tradiția, or fi știut vechii înțelepți ceva ce nouă ne scapă... Apoi așteptăm copiii, promovări la serviciu, vacanțe, nepoți... Și, când să o pui de nunta de argint sau de diamant, te-ai dus sătul să tot aștepți, ea, cu lacrimi în ochi și cu o lumânărică tremurândă în mână, zice: ”-Toată viața ai fost un grăbit! Vezi unde ai ajuns dacă nu m-ai ascultat? Mereu ți-am zis să mai așteptăm!”3 Comentarii

 • Avatar of Anadevisde Anadevis

  hehe... am citit si mi-a venit in minte.. "Femeia este forța motrică a vieții. Bărbatul este cheia de contact". (nu mai stiu cine-o zis-o)
  Dar .."Dacă ai învăţat să te bucuri de aşteptare, nu trebuie să aştepţi să te bucuri". [Kazuaki Tanahashi] Bine zice Kazuaki ăsta.. :D
  Sufletele mari rabdă în tăcere, e un punct de vedere, o realitate ..așteptând femeia.


 • de ISTRITEANU

  Așteptăm, așteptăm...
  Nu mai avem răbdare nici să visăm
  La ce-i bine, la ce-i rău...!
  Uneori ne mai având răbdare
  Nu ne mai acomodăm , la situații brusc ivite (Vezi pandemia)
  Și intrăm ... în diperări, în frustrări din care cu greutate ieșim,
  Sau când ieșim...,
  Ieșim cu totul din decor (vezi finalul poemului), care exprimă o tristă realitate...!
  Felicitări !


 • Avatar of LieutenantDatade LieutenantData

  În definitiv, printre multele definiții, viața este o imensă încercare a răbdării! Vă mulțumesc pentru aceste comentarii!


Pentru a lăsa comentarii este nevoie să te autentifici. Nu ai cont? Deschide unul!