DorDurereRegrete!

Avatar of Daniel160293de Daniel160293 în Poezii de Dor 0 comentarii

O noapte de nesomn, regrete...Amintirea de tine imi provoaca sete. Am avut nevoie de ani sa inteleg ce de mult ti-am gresit si cit de mult ai suferit. In miez de noapte durerea imi curma sufletul singuratic, regret de tot. Ca nu te am aproape. Asa e dat in viata pe toate sa le platesti, cind esti orbit te tot ce este fals si gol ranesti. Primim ceea ce oferim. Chiar daca sunt o amintire povesteste-ma frumos. Ah! Cite intimplari si cite dureri am trait, parca te-as fi pierdut mai ieri.Dar anii m-au infrint. Acum la ceas de inserare cind lacrimile imi curg, as vrea sa-ti cer iertare. Prea dur le-am platit pe toate si cite au trecut, eu nu o sa am dreptate, nu as putea sa uit. Cum as putea sa uit eu amintirea vie si al tau parfum intrat in suflet pe vecie? Cum as putea sa uit prima dragoste a mea
Ce am dorit pe veci sa fie ultima.
Vino din nou in viata mea, frumoasa stea
Sa fii ingerul meu cum ai fost cindva.
Regret de tot si daca as putea schimba
Te-as vrea, acum linga inima mea.
Nustiu ce am facut, ca am plecat te-am pierdut, nu te-am uitat! N-am stiut ca o sa doara a mea plecare. Dar departarea de tine ma durut, nu a incetat sa ma omoare!
Nu am stiut sa pun pret, acum sufar, pling, regret!
Nu voi uita nici cind prima imbratisare cu sarutul dulce si a ta alinare. Sa pot sterge greselile as vrea sa intorg timpul inapoi, sa iti eu durerile sa-ti sterg lacrimile sa te alin cu soaptele, sa iti ofer a mea imbratisare, sa spun ca iti sunt alaturi si nu vreau sa te doara... Amintirea ta este vesnic vie nu pot uita nici odata planurile noastre si ca am vrut sa te fac mireasa. Nimic in viata nu e o intimplare, ranesti apoi realizezi ce ai facut si cit de tare doare. Inca o noapte mie frig fara tine inca o noapte nu te am linga mine. Privirea imi e trista, un miros de singuratate imi bintuie prezentul. Pe cit de trist, pe atit de adevarat.
Nu te mai am!0 Comentarii

La această poezie nu au fost adăugate comentarii, fii primul!

Pentru a lăsa comentarii este nevoie să te autentifici. Nu ai cont? Deschide unul!