Termeni şi condiţii de utilizare


Iti recomandam sa citesti cu atentie acest Acord. El stabileste termenii si conditiile in care iti punem la dispozitie serviciile noastre prin intermediul site-ului Poezii.md.

Daca te inregistrezi si esti de acord cu termenii si conditiile acestui Acord, trebuie sa le respecti pe toata perioada utilizarii ca membru. Daca nu esti de acord cu termenii, nu te inregistra si nu utiliza serviciile oferite prin acest site.

Ne rezervam dreptul de a modifica oricand:

 • Termenii si conditiile acestui Acord;
 • Aspectul, optiunile, facilitatile site-ului;
 • Orice schimbari survenite vor fi introduse pe site sau vor fi anuntate prin e-mail.

Continuarea utilizarii site-ului de catre membrii ce au luat la cunostinta de eventualele modificari este echivalenta cu acceptarea automata a modificarilor.
Recomandam citirea cu regularitate a Acordului pentru a fi la curent cu ultimele modificari.

Înregistrare.

Pentru a deveni membru trebuie sa completezi in formularul de inscriere cu cateva date personale obligatorii. Acestea trebuie sa fie actuale, clare si complete. Vei fi avertizat ca trebuie sa actualizezi aceste date de cate ori intervin modificari. In cazul in care informatiile furnizate de tine se dovedesc false, incomplete sau depasite, ne rezervam dreptul de a inceta acest Acord si de a-ti interzice accesul pe site.

Contul si parola.

In formularul de inscriere ti se va cere sa alegi un nume de cont. Avem dreptul sa refuzam orice denumire de cont care:

 • Poate creea confuzie;
 • Poate ofensa in vreun mod o persoana, o entitate sau un grup;
 • Poate fi interpretat ca obscen.

Iti poti anula contul oricand si din orice motiv. La randul nostru, avem dreptul sa iti interzicem accesul oricand si din orice motiv fara un avertisment prealabil.

Contul tau este personalizat si securizat prin parola. Parola este aleasa la inregistrate si NU va fi trimisa dupa inscriere la adresa de email pe care ai completat-o in formularul de inscriere.
Fiecare cont nou trebuie confirmat. Codul de confirmare va fi trimis la adresa de email pe care ai completat-o in formularul de inscriere. Daca ai completat o adresa de email falsa, nu vei primi codul de confirmare si nu vei putea accesa contul tau de pe Poezii.md.

Nu trebuie sa spui nimanui parola sau sa permiti accesul altui utilizator la cont. De asemenea, prin prezentul Acord te angajezi sa nu cedezi sau sa vinzi accesul la site prin contul tau.

Esti singurul responsabil pentru securitatea contului si parolei, precum si pentru orice activitati desfasurate pe site prin intermediul contului tau. Daca nu mai ai incredere in siguranta contului tau, cel mai bine este sa iti schimbi parola. Fiecare utilizator va avea un singur cont pe site. In cazul in care descoperim ca ai mai multe conturi in acelasi timp, ne rezervam dreptul de a le anula si chiar de a-ti interzice accesul pe site.

Drepturile de autor

Toate textele publicate pe www.poezii.md apartin autorilor textelor (membrilor site-ului) in afara cazului in care acestia specifica altceva.

Poezii.md nu isi asuma nicio responsabilitate legata de provenienta textelor trimise de membrii site-ului. Poezii.md pedepseste plagiatul prin blocarea contului autorului pe site. In cazul in care depistati texte publicate aici care lezează in orice fel drepturile dumneavoastra sau ale altor persoane cunoscute sau necunoscute, va rugam sa ne semnalati acest lucru, impreuna cu informatiile necesare pentru a putea verifica sesizarea dumneavoastra.

Conduita online.

Devenind membru, esti de acord ca:

 • Esti unic si direct responsabil pentru continutul informatiilor introduse de tine pe site sau transmise altor membri;
 • Nu vei introduce pe site si nu vei transmite catre alti membri materiale obscene, jignitoare, agresive, discriminatoare, defaimatoare, amenintatoare, profanatoare, ilegale sau orice alte materiale care violeaza in orice fel drepturile partilor implicate;
 • Nu este permisa utilizarea majusculelor pentru cuvinte sau propozitii intregi;
 • Cuvintele necenzurate sunt interzise;
 • Limba de comunicare - limba română;
 • Vei utiliza serviciile oferite de site in conformitate cu regulamentul;
 • Nu vei include in profilul tau numere de telefon, adrese, nume de familie, adrese de e-mail, informatii cu conotatii obscene, informatii confidentiale despre alte persoane;
 • Nu vei introduce pe site fotografii care contin nuduri, informatii confidentiale sau care au copyright.
 • Nu vei folosi site-ul pentru a face reclama in scopul cumpararii sau vanzarii de produse sau in orice alte scopuri;
 • Nu vei insinua ca anumite informatii introduse de tine pe site sunt furnizate de noi, fara a avea acordul nostru prealabil;
 • Nu vei culege si pastra informatii despre alti utilizatori, indiferent de scopul urmarit, fara acordul lor prealabil;
 • Nu vei sterge informatiile despre copyright, drepturi de autor sau orice alte materiale incluse pe site;
 • Nu vei introduce pe site si nu vei transmite prin intermediul lui, indiferent de modalitate, materiale care contin virusi, fisiere sau programe menite sa intrerupa, sa distruga sau sa limiteze functionarea hard/soft a calculatorului;
 • Nu vei modifica, copia, traduce, vinde, adapta nici un material sau parte din acest site, indiferent de scopul urmarit;
 • Esti singurul raspunzator de relatiile tale cu ceilalti utilizatori. Administratia Poezii.md isi rezerva dreptul, dar fara a avea obligatia, de a monitoriza eventualele dispute dintre utilizatori.

Informatii online.

Opiniile, sfaturile, declaratiile, ofertele sau orice alte informatii existente pe site apartin in exclusivitate utilizatorului care le-a introdus. Acesta este singurul raspunzator pentru veridicitatea lor. Echipa Poezii.md nu garanteaza ca aceste informatii sunt reale, clare sau folositoare si nici nu este responsabila pentru opiniile exprimate de membrii site-ului. De asemenea, nu suntem responsabili pentru eventualele pierderi sau neplaceri cauzate unor membri care s-au bazat pe aceste informatii.

Avertisment important.

Este posibil ca alti membri sa introduca pe site sau sa iti transmita materiale jignitoare, agresive sau obscene. De asemenea, este posibil ca alti utilizatori sa obtina informatii confidentiale despre tine si sa le foloseasca pentru a te hartui sau jigni. Administratia Poezii.md nu este responsabila pentru decizia ta de a dezvalui anumite informatii personale pe site. Te sfatuim sa selectezi cu grija informatiile pe care le pui la dispozitia celorlalti membri. Echipa Poezii.md isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia, de a tine o evidenta a tuturor materialelor introduse pe site. De asemenea, Poezii.md are dreptul, dar nu are obligatia, sa stearga orice material care incalca conditiile impuse de acest Acord. Fiecare membru in parte este singurul responsabil pentru continutul materialelor introduse de el pe site si pentru continutul email-urilor private.

Non-garantii.

Poezii.md nu ofera nici un fel de garantie pentru:

 • Securitatea utilizatorilor site-ului;
 • Eventualele erori, intreruperi sau pierderea conexiunii;
 • Eventualele nemultumiri legate de aspectul si functionarea site-ului;
 • Eventualele defectiuni ale liniei telefonice sau alte tipuri de defectiuni care impiedica accesul la Internet;
 • Eventuale pierderi de informatii.

Prevederi generale.

Respectarea prezentului Acord stabilit in termenii si conditiile de mai sus este obligatorie pentru toti utilizatorii, fara exceptie. Orice incalcare a acordului este sanctionata in functie de decizia noastra si poate conduce oricand la anularea contului si la interzicerea accesului pe site.